Filters zichtbaar

De Tokyo Ghoul-collectie is de eerste collectie kunstwerken geïnspireerd op de wereld van deze animes. De collectie bestaat uit een reeks zorgvuldig geselecteerde schilderijen die de hoofdpersonages in verschillende stijlen voorstellen.

Elk schilderij is met de hand gedrukt met pigmentinkt op papier met een rijke textuur, wat het hoge kwaliteitsniveau duidelijk aangeeft. Deze collectie wordt in Frankrijk in ons atelier gemaakt door gepassioneerde kunstenaars. Hun expertise betekent dat de kwaliteit van hun werk onberispelijk is. We bieden een selectie schilderijen met een Anime-thema.

Voor fans van stijl en manga. Met het Tokyo Ghoul schilderij kun je de kwaliteit van de originele tekeningen bewonderen, zelfs thuis. Deze schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze ateliers. Elk detail van het ontwerp wordt gereproduceerd zodat het volledig trouw is aan het originele model. Een kwaliteitscollectie perfect voor een mooi interieur.

Tabloide is specialist in eigentijds behang en schilderijen. Tabloide biedt je een collectie onconventionele schilderijen, interieurdecoratie en een selectie ecologisch behang.

Ontdek meer over de Tokyo Ghoul schilderijen beschikbaar op Tabloide

De Tokyo Ghoul collectie toont Kaneki Ken, het hoofdpersonage, en andere personages uit de Tokyo Ghoul manga, gepubliceerd tussen 2011 en 2013 door Shueisha. De schilderijen zijn handgemaakt en geprint op linnen canvas. De schilderijen hebben het perfecte formaat om op te hangen aan de muur van een slaapkamer of kantoor om een ontspannen en aangename sfeer te creëren. De verschillende illustraties met personages en scènes zijn erg goed gedaan.

Tokyo Ghoul schilderijen zijn ideaal voor fans van deze boeiende manga. Voor degenen die de voorkeur geven aan humor en onconventionele actie, ontdek onze One Punch Man muurschilderijen en laat je verleiden door de gekke wereld van Saitama.