-10% Met de Code DCM10

Schilderij met een abstract portret van een vrouw – Canvas afdrukken

Dit moderne schilderij is een abstract portret van een vrouw. Dit werk speelt met contrasten, met licht en schaduw, wat uw interieur diepte en een kleurrijke en zeer artistieke toets zal geven.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).

Maten

> S : 35cm x 50cm x1
> M : 45cm x 60cm x1
> L : 60cm x 80cm x1

Informeel

Dit “Action Painting” stijlschilderij, zal een originele noot aan uw interieur geven en het doen opvallen. Laat je opslokken door de azuurblauwe blik van de vrouw die het componeert.

Intrigeert en fascineert

Het abstracte schilderij, zowel trendy als eigentijds, is een oproep tot bezinning. Het is ideaal voor een modern interieur.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Technique

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Couleurs

Blanc, Noir

Format

Vertical

Partijen

Schilderij 1 deel