Filters zichtbaar

Super Mario is het hoofdpersonage in de enorm succesvolle Mario-videospelreeks.

Hij is bedacht door de Japanse videogameontwerper Shigeru Miyamoto en is ook de mascotte van Nintendo. Mario is sinds zijn creatie in meer dan 200 spellen verschenen, waarvan de meeste actie-avonturenspellen waren. Deze spellen zijn uitgebracht op alle videospelconsoles van Nintendo. De eerste in deze serie, Donkey Kong, had Mario’s aapachtige metgezel, Donkey Kong, als hoofdpersoon.

De Mario Collection is een geweldige manier om je favoriete Nintendo-spellen uit te stallen. De Mario-borden zijn gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit en eenvoudig te installeren.

Voor alle Super Mario-fans heeft Tabloide geweldig nieuws. Tabloide biedt je Super Mario borden. Tabloide biedt een grote verscheidenheid aan unieke en creatieve Super Mario schilderijen. De schilderijen zijn verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Nu kun je het bord van je favoriete videogame, tekenfilm en animatie plaatsen. De borden zijn gemaakt van synthetisch materiaal en zijn producten van hoge kwaliteit. Wacht dus niet langer en ontdek de fantastische collectie Super Mario schilderijen van Tabloide om je slaapkamer mee aan te kleden.

Als je een lieve broer hebt die dol is op Super Mario Bros, dan is dit schilderij het beste cadeau voor hem. Het zal de decoratie van je slaapkamer of een andere plek in je huis niet in de weg staan.

Onze Super Mario schilderijen zijn perfect voor fans van dit cultvideospel. Als je andere geek-universums wilt ontdekken of terug wilt keren naar onze algemene selectie, aarzel dan niet om onze selectie geek-schilderijen te bezoeken om het kunstwerk te vinden dat bij jouw smaak en passies past.