Filters zichtbaar

Ontdek onze haaien schilderijen

Als je een eerbetoon wilt brengen aan de natuur, de zeebodem en de dieren die symbool staan voor de grote oceanen, dan hebben wij de wanddecoratie voor jou. Met deze schilderijen van de grote witte haai, de grootste van alle roofdieren, kun je jezelf elke dag onderdompelen in een mysterieuze en avontuurlijke onderwaterwereld zonder dat je je woonkamer hoeft te verlaten. En in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn kinderen ook dol op dit soort geprinte canvaskunst. De grote witte haai is niet alleen angstaanjagend, maar inspireert ook tot respect en grootsheid.

Als je een gedurfd interieurstatement wilt creëren dat de grenzen van design en inrichting verlegt, bekijk dan snel onze selectie haaien schilderijen op canvas!

Witte haai schilderij: om kracht te geven aan je interieurontwerp

Legendes en verhalen over mythische diepzeedieren nodigen ons vaak uit om te ontsnappen naar magische, fascinerende en mysterieuze werelden. De zeebodem is een grotendeels onontgonnen landschap waarover eigenlijk weinig bekend is.

Als we het over de diepzee hebben, hebben we het over de natuurlijke habitat van vele soorten vissen, haaien en allerlei weekdieren die nog nooit eerder door de mens zijn ontdekt. De oceanen en zeeën zijn ook de vruchtbaarste en rijkste habitats voor leven. Wist je bijvoorbeeld dat er meer dan 530 soorten haaien zijn? Sommige soorten, zoals de grote witte haai en de tijgerhaai, behoren tot de gevaarlijkste. Wees dus voorzichtig als je er een tegenkomt! Aan de andere kant zijn er veel andere haaien die volkomen ongevaarlijk zijn, zoals de walvishaai en de voshaai.

Als je altijd al van haaien hebt gedroomd en op zoek bent naar de perfecte wanddecoratie om de tanden van de zee in huis te halen, ontdek dan onze collectie schilderijen en canvasdoeken bedrukt met de beeltenis van de mooiste haai die de oceanen ooit hebben gekend!

Haaien schilderen: een kunstdoek voor fans van Jaws

Wist je dat haaien nooit hun ogen sluiten omdat ze geen oogleden hebben? En wist je dat sommige haaiensoorten vegetariërs zijn en zich alleen voeden met algen?

De haai is een verrassend dier met veel betekenissen en verhalen, afhankelijk van het land, de cultuur en de beschaving. Maar wat over het algemeen het meest in het oog springt, is de energie en kracht die de haai uitstraalt. Deze grote vis die ons zo bang maakt, wordt vaak geassocieerd met de symboliek van vastberadenheid, snelheid en kracht.

Als dit waarden zijn die je dierbaar zijn en die belangrijk voor je zijn, waarom versier je de muren van je huis dan niet met een afdruk op canvas die ze afbeeldt.

Dit type kunstschilderij van een prachtige witte haai in zijn natuurlijke omgeving benadrukt de sterke persoonlijkheid van het dier. Het slanke uiterlijk en de elegante houding van de grote witte haai maken het een eerste keus onderwerp voor een kunstdoek en een hoogtepunt van je interieurdecoratie. Dankzij zijn gestroomlijnde silhouet beweegt de grote witte haai zich met ongelooflijk gemak en is hij een droom voor alle dierenliefhebbers. Als ook jij gefascineerd bent door haaien, zal deze “witte haai foto” karakter en cachet aan je kamer geven.

Bovendien kun je dankzij de kleuren van deze witte haai foto zonder enige moeite een vleugje helderheid aan je kamer toevoegen.

Kun je niet beslissen? Om het schilderij te vinden dat het beste bij je past, kun je hier een kijkje nemen in onze volledige collectie dierenschilderijen om je favoriete dierentotem te vinden.

Haaien schilderij: waar moet je je haaien schilderij ophangen voor een 100% maritieme inrichting?

Aangezien haaien schilderijen een grote vis in zijn zeewereld afbeelden, zou het normaal zijn om te denken dat waterruimtes zoals badkamers of toiletten de beste plekken zijn om een haaien schilderij op te hangen. En dat is een uitstekend idee!

Maar je haaien schilderij zal ook gemakkelijk een 1e keus plek vinden in een andere kamer in je huis, zoals de woonkamer, hal of kantoor. Stel je voor dat je aan je bureau zit en opkijkt naar een schilderij van een van de meest woeste dieren die de oceanen ooit hebben gekend! Als je een haaienschilderij in je kantoor ophangt, zal dat meteen diepte en kracht geven aan je interieur en je de impuls en moed geven die je tijdens je werkuren hebt gemist!

Je kunt ook een gang, hal of andere ruimte waar mensen doorheen lopen versieren met een haaienafdruk op canvas. Zo tover je een lege en vaak ongemeubileerde ruimte om tot een plek met een bijzonder decor!

Als algemene regel raden we af om een haaien schilderij op te hangen in de slaapkamer van een kind jonger dan 10 jaar. Maar als je kind fan is van de diepzee, een jonge surfer in hart en nieren is of de grote witte haai als zijn totemdier heeft, kun je hem het beste een haaienschilderij geven om zijn slaapkamer mee te versieren.

Hoe kies je het ideale haaien schilderij voor je interieurdecoratie?

Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden voordat je een haaien schilderij kiest!

Als je al weet in welke kamer van je huis je je haaien schilderij wilt ophangen, dan is het tijd om te beslissen over het soort schilderij dat je daar wilt ophangen.

Ben je op zoek naar een groot XXL schilderij voor boven je bureau of bed? Of ben je op zoek naar een klein schilderij om in je hal, toilet of inkomhal te hangen? Als je een XXL haaienschilderij wilt ophangen, wil je dan liever een enkel doek of een drieluik of 5-luik?

Ben je op zoek naar een canvasdoek met een schilderij van een witte haai of ben je meer fan van realistische foto’s van haaien in hun natuurlijke omgeving?

Kies je liever voor een kleurrijk haaienschilderij of een moderne zwart-wit afdruk? Wil je dat je canvasdoek op een houten frame wordt bevestigd, of hang je het liever zo op, of plaats je het zelfs op de grond tegen de muur zoals bij moderne kunsttentoonstellingen?

Zoals je ziet, om het ideale haaischilderij voor jouw huis te kiezen, moet je jezelf de juiste vragen stellen en deze taak aan niemand anders overlaten dan aan jezelf!

Vergeet niet om je te laten leiden door je intuïtie en ga voor je hartenwens! Uw haaien schilderij moet immers in de eerste plaats uw aandacht trekken!