Filters zichtbaar

Als je deel uitmaakt van het kattenteam, als je er altijd al van hebt gedroomd om een kat in huis te hebben, als je er zelf een hebt, of als je gewoon je huis wilt versieren met een schilderij met je favoriete huisdier, dan is het kattenschilderij het decoratieve canvas voor jou!

Kattenschilderij: een kunstdruk op canvas voor kattenliefhebbers

Kattenschilderijen zijn niet alleen decoratieve objecten die exclusief zijn gemaakt voor mensen die katachtigen aanbidden. In feite wordt dit type canvasafdruk ook gebruikt om de huizen te versieren van iedereen die een beetje lieflijkheid en mysterie in huis wil halen. De kat is niet alleen een van de ideale huisdieren voor een grijze, regenachtige zondag om te relaxen, het is ook een dier vol mysterie en vereerd in vele culturen en beschavingen.

Katten zijn over het algemeen erg hecht en aanhankelijk met de persoon die hen beschermt en voedt. Maar hij wordt soms ook vergeleken met een heilig wezen, dat in staat is om de negatieve energieën van een huis te transformeren en de toekomst te vertellen aan degenen die het willen weten.

Als je gevoelig bent voor energie en gelooft in de subtiele krachten van katten, maar er nog geen kunt adopteren, kan het een geweldig idee zijn om je huis te versieren met een kattenafdruk op canvas.

Elke keer dat je naar je kattenschilderij kijkt, voel je de goede energie van je kat in afdruk en je huis zal snel gevuld zijn met rust en positiviteit.

Kattenprint: hoe kies je het juiste dier op canvas om je huis te versieren?

Als je gevoelig bent voor de mystieke uitstraling van katten, dan is een afdruk van een kat op canvas zeker de wanddecoratie die je mist.

Om er zeker van te zijn dat je kattenprint een positieve invloed heeft op de energie in je huis, moet je je canvas zorgvuldig kiezen. Haastig je kattenprint kiezen zonder de tijd te nemen om aandacht te besteden aan de details van de foto kan meer averechts werken dan wat dan ook.

Om de ideale afgedrukte kattenfoto te kiezen, moet je aandacht besteden aan een aantal criteria, zoals de kleuren van de foto, het type kat dat wordt afgebeeld, de stijl van de foto (houteffect, modern schilderij, schilderij in kleur of zwart-wit, originele tekening of zeefdruktekening van een kunstenaar, fotoprint, kattenportret, enzovoort), de afmetingen van de foto (de grootte), het formaat van het canvas (drieluik, formaat 5 canvasdoeken, enkel geprint canvasdoek, staand of liggend formaat, enzovoort).

Als je bijvoorbeeld van babykatten houdt (en van babydieren in het algemeen) vanwege hun zijdeachtige vacht, hun kleine snuitjes en hun grote, schattige ogen, dan raden we je aan om onze collectie kattenfoto’s in fotoprintvorm te bekijken. Kattenfoto’s zijn zo schattig als maar zijn kan en als je een kattenfoto in je huis ophangt, creëer je meteen een zachte, harmonieuze sfeer.

Als je een meer pop en kleurrijk decor wilt creëren en op zoek bent naar een kattenfoto met meer design en stijl, kijk dan eens naar onze pop of kosmische kattenfoto’s!

Als je muurdecoratie daarentegen eenvoudiger en soberder is, zal het ophangen van een kleurrijke, psychedelische kattenfoto de sfeer in je huis meteen een boost geven, hoewel we je aanraden om voor een prachtige wolvenfoto te gaan voor een spectaculair effect terwijl je het toch sober en eenvoudig houdt.

En als je al veel in huis hebt, maar je mist nog een kattenfoto, aarzel dan niet om te kiezen voor een meer sobere en elegante zwart-wit kattenfoto. Dit type afdruk kan worden aangepast aan elke interieurstijl, zodat je je lievelingsdier een speciale plek in je huis kunt geven!

Bedrukte kattenfoto: hoe versier je je huis met een kattenfoto?

Hoe je je huis decoreert met een kattenfoto hangt af van de stijl die je aan je interieur wilt geven.

Als je wilt dat je lievelingsdier je vergezelt naar elke kamer in huis zonder je muurdecoratie te overladen, is het aan te raden om te kiezen voor meerdere kleine kattenfoto’s en ze her en der te plaatsen in de verschillende ruimtes die je wilt. Zo creëer je dankzij je kattenfoto’s een rode draad in je interieurdecoratie en weet je zeker dat, waar je ook kijkt, je totemdier ook een oogje in het zeil houdt.

Als je daarentegen wilt gaan voor een grote afbeelding of een afbeelding met een specifiek formaat (zoals een drieluik of een afbeelding bestaande uit 5 bedrukte doeken), dan moet je de juiste plek kiezen om je afgedrukte kattenfoto op te hangen.

Over het algemeen raden experts in interieurontwerp en wanddecoratie aan om een groot formaat schilderij boven het meest imposante meubelstuk in de kamer te hangen. Dit kan de bank, de open haard of de hoofdtafel zijn als je je foto in de woonkamer wilt ophangen, of het bed als je je slaapkamer wilt versieren met een kattenprint.

Omwille van de consistentie raden we af om een kattenprint op te hangen in vochtige ruimtes zoals de badkamer of het toilet. Vergeet niet dat katten niet van water houden! Maar als je gevoel voor humor hebt, is er niets dat je tegenhoudt om een grappige kattenprint boven je bad te hangen!

Een kattenfoto: een afdruk op canvas waar de hele familie dol op zal zijn!

Deze kattenfoto’s en kittenfoto’s zijn erg populair in veel huizen, want over het algemeen kan geen enkel gezinslid onverschillig blijven voor de snuit en schattige oortjes van een babykat! En omdat onze kattenplaatjes er in zoveel formaten en stijlen zijn, hebben kattenliefhebbers genoeg keuze als het gaat om het decoreren van hun huis!

Dit is dus het moment om je hele familie bij elkaar te brengen en een kattenfoto op canvas te kiezen waar iedereen van zal houden. En als je alleen woont en het voorrecht hebt om je favoriete kattenfoto te kiezen zonder iemand anders om zijn mening te vragen, maak dan van de gelegenheid gebruik om het originele kunstwerk te kiezen dat je het meest in het oog springt!

En wie weet, misschien wil je na een paar maanden nadenken over je kittenafdruk wel echt een klein bolletje vacht adopteren?