Filters zichtbaar

Leliebloem schilderij, klaproos bloem schilderij, lotusbloem schilderij, drieluik doek en de boeketten van rode bloemen, schilderij veld van bloemen, pop bloem schilderij of abstracte bloem schilderij, artistieke bloem schilderij, bloem doek in 5 schilderijen… Bloemen en hun majestueuze kleuren zijn altijd een veilige keuze wanneer u een natuurlijk en rustgevend decor wilt creëren.

Of u nu kiest voor een groot formaat bloem canvas, een horizontaal bloemenschilderij of een verticaal bloemenschilderij met een houten frame, een drieluik kunstschilderij met meerdere bloemen of een 5-luik geometrisch bloem canvas, u bent er zeker van uw huis een beetje country feel te geven.

Waarom een bloemenschilderij voor uw woonkamerinterieur of in uw keuken?

Als je in de stad woont, in een ruimte waar de natuur ontbreekt, of je hebt een woonkamer of keuken waar het licht moeilijk binnenkomt en waar je geen planten kunt laten groeien, dan is decoreer je interieur met een bloembord een geweldig idee.

Als je geen planten en echte bloemen hebt om water te geven in je woonkamer of keuken, kun je genieten van de magische vormen en schitterende kleuren van nepbloemen (terwijl je er zeker van bent dat ze nooit verwelken)!

De kritieken zijn unaniem! Of u nu de voorkeur geeft aan schilderijen met velden natuurlijke bloemen met een olieverf op doek effect, een fotoposter van bloemen of een bloemenschilderij met een meer originele en abstracte afbeelding, bloemen in uw huis zetten zal u alleen maar gelukkiger maken in uw dagelijks leven!

Waarom een afbeelding van een bloem voor uw badkamerdecoratie?

Het kiezen van een bloembord (of meerdere bloemborden) om uw badkamer te versieren is een geweldig idee wanneer u een natuurlijke en rustgevende wanddecoratie wilt creëren.

Bloemen nodigen uit tot kalmte en contemplatie en uw bloemenschilderij zal u bij het eerste ochtendlicht meteen in een goed humeur brengen.

Kies indien mogelijk voor een doek of kunstbord met kleurrijke bloemen, om het gevoel van geluk en goed humeur te versterken. Het is bewezen, natuurlijke kleuren en landschappen verbeteren de stemming en geven een goed gevoel en een mooie energie aan de kamer.

Waarom een bloemenschilderij voor een haldecoratie

Gangen zijn meestal de meest complexe kamers om in te richten, en nog meer als de gang geen ramen naar buiten heeft om wat licht binnen te laten. Daarom is het vaak moeilijk om een hal te versieren met echte bloemen (geen plastic die stof blijven vergaren), want die overleven meestal niet lang.

Als u een bloemige muurdecoratie in uw gang wilt maken en wat leven en kleur wilt brengen in deze ruimte die vaak niet veel decoratief belang heeft, dan heeft u uw oplossing! Zet een reeks bloemschilderijen van verschillende grootte en vorm op een rij om uw pad te onderlijnen! Zo kunt u fictieve vensters op een bloemrijk buitenlandschap creëren en een beetje natuur in uw dagelijks leven brengen.

Bloemen afbeeldingen voor deur en entree muur decoraties!

Als u wilt, kunt u ook een ingelijst of niet-ingelijst bloembord op elke deur in uw gang hangen ter vervanging van het traditionele bordje met letters. Een bloemenbord met lotusbloemen, design orchideeënbloemen of klaproosbloemen zal de kamer van de ouders aanduiden. Een schilderij met een boeket van mooie roze bloemen zal de kamer van uw jongste kind aanduiden. Een eenzaam bloemenschilderij wijst op de vrijgezellenflat van je tiener. En een artistiek bloemenschilderij met verfeffect zal de deur van uw badkamer markeren.

Kunstschilderij na kunstschilderij zal uw hal en ingangen omtoveren in een prachtig landschap vol met bloemen!