Filters zichtbaar

Dankzij deze oosterse afdrukken waan je je in een exotische film, in een straatje in Marrakech, in een bazaar van oosterse tapijten of midden op een specerijenmarkt. Je kunt je interieur helemaal up-to-date maken en genieten van een exotisch interieur zoals je nog nooit hebt gezien!

Als je op zoek bent naar een origineel interieurontwerp waarmee je kunt reizen zonder je huis te verlaten, dan heb je het net gevonden!

Oosters schilderij afgedrukt op canvas: creëer een exotische inrichting met een canvas geïnspireerd op oosterse kunst

Als je van reizen houdt of gewoon een fan bent van de sfeer en smaken die de landschappen van Arabische landen oproepen, dan zijn doeken met oosterse prints precies wat je nodig hebt!

Deze oosterse schilderijen op canvas zijn erg populair bij liefhebbers van de oosterse wereld, omdat ze een design wanddecoratie en een aangename sfeer kunnen creëren in elke kamer van je huis.

In een woonkamer zorgt een oosters schilderij voor een vredige en rustgevende sfeer, die afhankelijk van het moment bevorderlijk is voor samenzijn of introspectie.

In een kantoor is één blik op uw oosterse schilderij genoeg om u te kalmeren, u te heroriënteren en met meer aplomb en concentratie weer aan het werk te gaan.

In de slaapkamer kan een schilderij geïnspireerd op oosterse kunst ook een geweldig idee zijn. Voordat je naar bed gaat, kun je even naar je oosterse schilderij kijken tijdens een korte visuele meditatie, ontspannen, negatieve gedachten loslaten en jezelf voorbereiden op een goede nachtrust.

En als u regelmatig yoga of meditatie beoefent, of als u een kamer in uw huis hebt die speciaal voor uw beoefening is ingericht, kunt u door de muren van uw ruimte te versieren met schilderijen die een landschap of een stuk oosterse kunst voorstellen, een sfeer van kwaliteit creëren die bevorderlijk is voor ontspanning.

Oosterse schilderkunst: kalligrafie, mandala, oosterse tapijtprint, arabisch landschap

De oosterse wereld is een visueel universum op zich: kalligrafie, oosterse tapijtmotieven, woestijnlandschappen of Arabische steden, texturen, kleuren en ontwerpen die rechtstreeks geïnspireerd zijn door de Arabische kunst… Wat uw smaak en uw interieur ook is, er is altijd een oosters schilderij voor u en uw huis!

Als je er bijvoorbeeld van houdt om je middagen door te brengen in kunstmusea en urenlang voor de schilderijen van de grootste schilders van onze eeuw te zitten om alle details te bekijken, dan zul je zeker houden van onze collectie Oosterse schilderijen geïnspireerd door mandala’s. Dit is een type schilderij dat een adembenemend niveau van detail biedt. Het is gemakkelijk om lange minuten te besteden aan het observeren van elk detail van je oosterse schilderij en van de gelegenheid gebruik te maken om te ontspannen en je gedachten te laten afdwalen.

Natuur en steden zijn ook favoriete onderwerpen in oosterse schilderijen, en het Oosten is vol landschappen, de een nog indrukwekkender dan de ander: piramideschilderijen, woestijnschilderijen, zandduinen met kamelen, Taj Mahal-schilderijen, enzovoort.

En als je op zoek bent naar een meer sobere afdruk met minder details, maar die nog steeds een eerbetoon is aan de schoonheid van de oosterse wereld en Arabische kunst, dan vind je zeker iets dat bij je past in onze selectie kalligrafische afbeeldingen. Deze schilderijen geïnspireerd door Arabische kalligrafie zijn soberder en overzichtelijker dan mandalaschilderijen, maar vallen desondanks op door hun schoonheid en precisie. En wie weet, als je naar je schilderij kijkt, wil je deze mystieke en eeuwenoude kunst misschien wel zelf gaan proberen!

Oosterse schilderijen afgedrukt op canvas: creëer een interieur in 100% oosterse stijl

De oriëntaalse stijl is een van de hedendaagse interieurtrends. Hou je van originele, kleurrijke prints en geometrische patronen? Hou je van ronde vormen en natuurlijke materialen? Droom je van een gezellig, gastvrij en warm interieur voor jezelf en je gasten? Zo ja, waarom dan niet profiteren van de aankoop van je Oosterse schilderij om de decoratie van je hele interieur te herdenken?

Bovendien is deze stijl heel gemakkelijk te combineren. Als je bijvoorbeeld hebt gekozen voor een XXL lijst die een mandala voorstelt, zoek dan de hoofdkleur van je schilderij en combineer deze met een oosters geïnspireerd tapijt of kussenset. Stel de rest van je inrichting samen met kleine oosterse schilderijen en neutrale tinten en je interieur krijgt een heel nieuwe dimensie.

Als je je oosterse schilderij in je slaapkamer of yogaruimte installeert, volg dan dezelfde logica. Bepaal de overheersende kleur of het patroon en probeer dit te coördineren met de print op een andere decoratieve stof of een ander decoratief object in de kamer.

Op deze manier creëer je een decoratieve eenheid in de hele kamer en wordt je oosterse canvasprint veel meer dan alleen maar een wanddecoratie. Het wordt het middelpunt van je inrichting.

Oosters schilderij: hoe hang je je canvas op met een oosterse afdruk?

De manier waarop u uw oosterse schilderij rangschikt of ophangt, hangt af van de decoratiestijl en de sfeer die u in uw huis wilt creëren. Als je hebt gekozen voor een drieluik of een groot formaat schilderij met 5 panelen, raden we je sterk aan om je schilderijen aan de muur te hangen boven een imposant meubelstuk, zoals de bank in de woonkamer, het bed in je slaapkamer, de eetkamertafel of de open haard in je woonkamer.

Aan de andere kant, als je hebt gekozen voor een oriëntaals schilderij van een kleiner formaat of een enkel doek, zijn er verschillende lay-outopties beschikbaar.

Als uw schilderij past bij uw Oosters geïnspireerde inrichting (lage meubels, poefs, stoffen met etnische prints, enz.), kunt u het gewoon op de grond tegen een muur of op een klein krukje plaatsen. Deze informele manier om je schilderij op te hangen zal de sfeer van je oosterse inrichting alleen maar versterken.

En als je je schilderij alle ruimte wilt geven die het verdient, hang het dan boven je kleine altaarruimte of in een minimalistischer deel van de kamer. Dit geeft je schilderij een hele nieuwe dimensie, waardoor het verandert van een bedrukt decoratief doek in een echt kunstwerk.

Elke keer dat je je nieuwe ruimte binnenstapt, zal het voelen alsof je een echt museum van oosterse kunst bent binnengestapt!

Nu weet je wat je moet doen: zoek het Oosterse schilderij dat het beste je smaak en persoonlijkheid weerspiegelt, kies het juiste formaat dat past bij de kamer waarin je het schilderij wilt ophangen, kies het type lijst (spieraam of canvas) en de manier waarop je het schilderij wilt ophangen, en voeg een mooi Oosters tintje toe aan je interieur met deze schilderijen afgedrukt op canvas!

Als je hebt genoten van de culturele rijkdom van Oriëntaalse schilderijen, mis dan niet onze selectie van Indiaanse schilderijen, die je onderdompelen in de fascinerende wereld van Indiaanse culturen.