Filters zichtbaar

Voordat je je huis of kantoor gaat inrichten, is het cruciaal om eerst een heel specifiek thema te bepalen. Dit is de beste manier om te voorkomen dat je verdwaalt in de jungle van decoratieve artikelen op de markt. Zo kun je je decoratie-inspanningen richten op iets waar je echt gepassioneerd over bent. Voetbalfans aarzelen bijvoorbeeld niet om hun huis te versieren met spullen die met de sport te maken hebben. En het moet gezegd worden dat dit geen ondoordachte keuze is, alleen al vanwege de prachtige, opvallende voetbalplaatjes die op de markt verkrijgbaar zijn.

Voetbalplaatjes zijn perfect voor fans van deze universele sport. Als je echter andere sportdisciplines of vrijetijdsactiviteiten wilt ontdekken, aarzel dan niet om terug te keren naar onze ruime selectie sportplaatjes om onze volledige collectie te ontdekken en het kunstwerk te vinden dat bij jouw smaak en passies past.

Hoe kies je een voetbalschilderij om je huis mee te versieren?

Vreugde, blijdschap en trots zijn allemaal emoties die samenkomen als je voetbalfan bent. Dan zijn er ook nog de moeilijke emoties van angst, bezorgdheid en twijfel. Sommigen hebben zelfs de bitterheid van teleurstelling en woede geproefd, maar als je van de sport houdt, word je een fan in de eerste graad. Een voetbalfan met een passie voor interieurdesign zal onmiddellijk gegrepen worden door een mooi schilderij dat zijn passie weergeeft. Ook tegenwoordig is de markt overspoeld met dergelijke schilderijen. Fabrikanten wedijveren met elkaar in creativiteit en inventiviteit om even stijlvolle als originele voetbalplaatjes aan te bieden. Je moet een lijst met criteria opstellen om je te helpen het juiste model te kiezen zonder een fout te maken.

Het begint allemaal met de keuze van het motief. Het canvas van een echte voetbalfan is niet compleet zonder de bal. Het is een essentieel motief dat gemakkelijk in het interieur kan worden geïntroduceerd. Een groot schilderij van een voetbal, zoals die van PSG, om de muren te versieren zou niet van slechte smaak getuigen als het sober blijft. Een afbeelding van de bal die in het doel belandt, is in elk geval niet minder belangrijk.

Het is aan jou om het ontwerp te kiezen. Over de afmetingen moet je goed nadenken. Wil je een grote, reusachtige foto boven de bank hangen? Dat is een goed idee, zolang het formaat maar past bij de rest van het meubilair en de kamer. Als je kamer een beetje klein is, kun je beter kiezen voor setjes kleine foto’s die bijvoorbeeld de gadgets van je favoriete club voorstellen. Wat dacht je ervan om een echte ingelijste handtekeningengalerij te maken? Niets is onmogelijk!

Wat stelt een voetbalplaatje voor?

De ronde bal betekent alles voor de fans. Voetbal is verre van de meest complexe sport qua regels, waardoor het toegankelijker is voor het grootste aantal mensen. Geen enkele gebeurtenis kan zo’n sterke emotie oproepen als een winnende voetbalwedstrijd. Fans schreeuwen op de tribunes, bezwete spelers huilen, lachen op het veld, vlaggen wapperen her en der, enzovoort. WK-foto’s zijn ideaal om dit soort momenten vast te leggen. Je zult je muren zeker willen aankleden met schilderijen die deze uitzonderlijke dagen vereeuwigen om ze onvergetelijk te maken.

Maar voetbalschilderijen zijn rijk aan motieven. Deze doeken bevatten soms ontroerende en charmante motieven, zoals de afbeelding van een mooie baby die nauwelijks rechtop staat en instinctief en natuurlijk tegen de bal trapt. Als je op zoek bent naar originaliteit, kun je zo’n schilderij ook personaliseren. Je kunt de baby op het doek vervangen door een foto van je eigen kind. Het kan ook worden gebruikt als een decoratieve voetbalplaat die je met trots kunt ophangen.

Hoe dan ook, je hebt het volste recht om je favoriete getalenteerde speler op canvas af te drukken, met zijn eenvoud en nederigheid. Simpel gezegd is een voetbalfoto zeer decoratief, maar bovenal symbolisch en zeer betekenisvol.

In welke kamer(s) kun je een voetbalplaatje ophangen?

Een voetbalplaatje kan overal worden opgehangen. Meestal wordt het opgehangen in de slaapkamer van de fan om de muren te versieren, maar tegenwoordig is het, dankzij de steeds stijlvollere en soberdere ontwerpen, net zo welkom in de woonkamer. Natuurlijk is het een must-have om het gebouw van de plaatselijke voetbalclub te versieren. Als je een fan bent van de sport, aarzel dan niet om een voetbalplaat op te hangen in je kantoor.

Deze doeken zijn gemaakt van verschillende materialen en in diktes die ontworpen zijn om sterk en makkelijk te onderhouden te zijn. Hierdoor zullen ze in geen enkele kamer slijten. Je kunt ook profiteren van afdrukken van hoge kwaliteit om een muurdecoratie te maken die zowel origineel als van hoge kwaliteit is.

Het is onmiskenbaar een voetbal muurschildering van je favoriete team die je zo lang mogelijk kunt bewaren zonder dat het zijn esthetische kwaliteit verliest. En omdat het zo zorgvuldig ontworpen is, past het naadloos in je bestaande inrichting.

Kan ik een voetbalplaatje in de slaapkamer van een kind hangen?

Er is geen leeftijdsgrens voor voetbalfans. In feite is een voetbalplaatje perfect geschikt voor zowel kinderen als tieners. Bovendien barsten fabrikanten ook van de verbeelding om een kleurrijk schilderij te maken dat uitstekend past in het interieur van jongeren. Hier spelen we met de combinatie van kleur, voetbal en street art om een originele mix te creëren die de kamer zal opfleuren.

Voor de kleintjes is het beste advies om te kiezen voor een muurversie van een tekenfilm. Zo creëer je een prachtige decoratie van een profvoetballer in wording.