Filters zichtbaar

Voor een geslaagde indeling van je huis is het een goed idee om zorgvuldig naar elk accessoire te kijken. Bovendien kun je het niet over inrichting hebben zonder het over decoratie te hebben. Decoratie verfraait je kamers en zorgt ervoor dat je huis zich onderscheidt van de rest. In dit opzicht kun je het niet over het verfraaien van je huis hebben zonder het over foto’s te hebben. Ze zijn het perfecte accessoire en je kunt ze niet zomaar uitkiezen. Om van je interieur een succes te maken, moet je in elke leefruimte originele foto’s plaatsen.

Hoe kies je een origineel schilderij om je huis mee te versieren?

Een goed origineel schilderij om je huis mee te versieren is meer dan alleen het motief of de illustratie die erop staat. Omdat het hoofddoel van een schilderij het verfraaien van een kamer is, zijn er een paar punten waar je rekening mee moet houden.

Je interieurdecoratie

Het schilderij moet passen bij de inrichting van je huis. Je moet rekening houden met de indeling die je voor je huis hebt gekozen voordat je voor een bepaald schilderij kiest. Als het ontwerp in harmonie is met het doek, behoudt je huis zijn sprankeling en charme.

Anders krijg je geen beter visueel effect. Als je bijvoorbeeld een vrij klassieke inrichting hebt, is een portretdoek of een doek met bloemmotieven het juiste schilderij. Als je een vintage inrichting hebt, kun je kiezen voor een schilderij met een vintage wereldkaart en als je op zoek bent naar een modernere decoratie voor je keuken, moet een van de abstracte keukenschilderijen in onze collectie je bevallen.

De grootte van het canvas

Bij decoreren draait alles om gelijkheid en flexibiliteit. Het is dus een goed idee om goed na te denken over waar je je schilderij wilt hebben voordat je het koopt. Aan de hand van de beschikbare ruimte kun je de grootte van het schilderij bepalen dat je moet kopen om geen merkwaardige onbalans in je huis te creëren.

De kleuren van de stof

Natuurlijk spelen kleuren een heel belangrijke rol, maar ze mogen niet botsen met de kleuren die in je huis worden gebruikt. Je schilderij moet passen bij je meubels, je inrichting en de andere schilderijen die je al in huis hebt. Kies daarom voor een origineel doek waarvan de kleuren passen bij de rest van het decor, zodat alles bij elkaar past en er een zekere samenhang ontstaat.

Je kunt echter contrasten gebruiken met heldere, glanzende voorstellingen om een gematigde, overzichtelijke stijl te bereiken. Een rood doek op een grijze muur is een perfecte compositie. Aan de andere kant, als je je helemaal niet aangetrokken voelt tot kleuren of er geen wilt toevoegen aan je huis, dat er al vol mee zit, is een monochroom canvas een goed alternatief.

Wat is een origineel schilderij?

De waarnemer wijst naar een origineel schilderij. Zijn concepten en waarnemingen symboliseren het originele schilderij.

Het is van een geschilderde illustratie dat gedachten of emoties kunnen worden onthuld en een glimp kunnen opvangen van deze reproductie. Een geborstelde illustratie legt geen concepten of indrukken bloot, maar percepties en gedachten die een gecoat beeld oproepen.

Het originele handgeschilderde canvas is een authentiek sieraccessoire waarvan de ontwerpen worden weergegeven met acrylverf. Het is meestal het werk van een kunstenaar, waardoor het duurder is dan geprinte krijtbordverf. Daardoor is elk doek een uniek, bijzonder werkstuk en een bewijs van de vaardigheid van de maker.

In welke kamer(s) kan een origineel schilderij worden geplaatst?

Welk doek moet in de woonkamer komen? Voor een redelijk effect stem je de kleuren van het doek af op die van de gordijnen en muren in je woonkamer. Voor een modern ontwerp kies je voor moderne schilderijen voor in de woonkamer. Een weids natuurdoek nodigt uit tot reizen.

Welk schilderij voor de keuken? Je kunt originele schilderijen met drankjes of gemengde gerechten plaatsen voor een opvallend statement.

Voor de slaapkamer creëren schilderijen in zachte tinten een romantische sfeer in de kamer. Ontspanning is het belangrijkste gebruik van de slaapkamer, dus vermijd doeken met al te provocerende tinten. Een vleugje vervreemding is soms toegestaan, wat van invloed is op de keuze van een doek voor een kinderkamer.

Kun je een origineel schilderij in de slaapkamer van een kind zetten?

Originele schilderijen voor de kinderkamer moeten barsten van de heldere, fantasierijke voorstellingen. Als je kiest voor een origineel schilderij voor een kind, ben je verzekerd van een scala aan kleuren en kleurrijke ontwerpen. Met de verschillende collecties originele doeken van Tabloïde kun je de slaapkamer van je kind versieren met verschillende thema’s zoals kleurrijke dorpen, huizen of dieren, de waterwereld, poppen of clowns. Je vindt op onze site ook portretdoeken van kunstenaars.

Aangename personen uit bijzondere verhalen wekken positieve effecten op bij een kind. Onder de projecten die door kunstenaars-schilders zijn gereproduceerd, vind je ook tuinen en lievelingsdieren zoals puppy’s, kittens en teddyberen. De favoriete kleuren voor de kinderkamer zijn groen, geel, rood en blauw.

Originele doeken kunnen in de kinderkamer worden geplaatst zolang ze het gevoel van verwondering van het kind ondersteunen en harmoniëren met de decoraties en inrichting van de kinderkamer.