Uw mandje

Responsieve klantendienst 🇳🇱

10% KORTING NU MET DE CODE RDA10

4,8/5 ★★★★★

Leveringsbeleid

LEVERINGSINFORMATIE

We verwerken bestellingen binnen 24 werkdagen, je schilderij wordt binnen 7 dagen afgedrukt en verpakt en vervolgens verzonden.

Houd voor schilderijen die vanuit Frankrijk worden verzonden rekening met 3 werkdagen extra voor de levering, dus in totaal 10 tot 11 werkdagen voor ontvangst van het pakket in Made in France.

Voor onze schilderijen die vanuit Azië worden verzonden, geldt een extra levertijd van 5 tot 8 werkdagen, dus in totaal 10 tot 20 werkdagen voor ontvangst van het pakket.

Tabloide levert aan de volgende geografische gebieden: EUROPA, CANADA.

Telkens wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een bevestigingsmail en vervolgens een tweede e-mail met de verzendbevestiging, inclusief het volgnummer van uw bestelling.

De keuze van de vervoerder en de prijs kunnen variëren afhankelijk van het gewicht, de hoeveelheid, de beschikbaarheid van de producten en de waarde van het mandje, evenals het land van verzending.

ONZE VERZENDMETHODEN

  • Per Post (levering aan huis, afhaalpunt, postkantoor, 8 tot 15 werkdagen)
  • Door DPD (Levering binnen 1 werkdag, made in France schilderijen, deze worden aangegeven op de productfiche)

Sommige bestellingen kunnen aan meerdere printers gekoppeld zijn, in dat geval worden de artikelen afzonderlijk verzonden.

VERZENDKOSTEN


De verzendkosten voor bestellingen van minder dan €90 bedragen €6,90 en boven dit bedrag worden de verzendkosten kwijtgescholden (alleen in Frankrijk). Voor Zwitserland bedragen de verzendkosten €9,90 en wordt €20 extra in rekening gebracht voor producten die vanuit Frankrijk worden verzonden. Hetzelfde geldt voor België, Luxemburg en Corsica, waar de verzendkosten €6,90 bedragen, plus €15 extra voor producten die vanuit Frankrijk worden verzonden. Tabloide behoudt zich het recht voor deze kosten op korte termijn te wijzigen of te annuleren. Deze wijziging behoeft geen voorafgaande kennisgeving aan de klanten van de site.

In geen geval kan een derde aanspraak maken op terugbetaling van de op het moment van aankoop geldende verzendkosten. Informatie over leveringskosten wordt te allen tijde bovenaan elke pagina op de site weergegeven, evenals bij de bevestiging van de bestelling.

Gratis levering

vanaf 90 Euro aankoop*

Responsieve en Nederlandse, Belgische klantendienst 🇳🇱

6/7 dagen per e-mail

Levering Nederland, België

Levering in heel Nederland, België

100% veilig

PayPal / MasterCard / Visa

10% korting op de hele winkel!

Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang uw welkomstgeschenk.