Filters zichtbaar

Als je nog niet het geluk hebt om een hond te hebben, of als je gewoonweg niet genoeg ruimte in huis hebt om deze liefdevolle bol vacht te huisvesten, waarom trakteer je jezelf dan niet op een kunstdruk op canvas met je favoriete dier?

Op die manier heb je nog steeds de indruk dat je dagelijks vergezeld wordt door je totemdier, zonder alle ongemakken die dat met zich meebrengt!

Inderdaad, ook hondenliefhebbers hebben recht op een speciaal voor hen ontworpen en bedachte wanddecoratie. En als je op zoek bent naar het perfecte cadeau om aan een hondenliefhebber te geven, kies dan voor een canvas met hondenprint en je maakt er zeker iemand blij mee!

Hondenkunst: het canvas speciaal ontworpen voor hondenliefhebbers

Honden zijn aanhankelijke dieren bij uitstek, en hun gezelschap zorgt er vaak voor dat we ons beter voelen in ons dagelijks leven.

Misschien heb je er altijd al van gedroomd om een kleine Yorkshire of Bichon Frise te adopteren? Of misschien ben je opgegroeid met grote honden, zoals Duitse herders of Labradors, en kun je niet wachten om een tuin te hebben zodat je er zelf een kunt adopteren.

Wees gerust, als je wanhopig bent om een beetje hondenliefde in huis te halen, hoef je niet per se een tuin te hebben. Je kunt jezelf bijvoorbeeld trakteren op een mooi, origineel schilderij en je huis versieren met een unieke afbeelding van je favoriete dier.

Je zou zelfs een decor kunnen creëren dat 100% uit hondenkunst bestaat, met een hondenschilderij in elke kamer van je huis.

Als dit idee je aanspreekt, aarzel dan niet om schilderijen te kiezen met een vergelijkbare esthetiek om meer vloeiendheid en harmonie in je inrichting te creëren. Aan de andere kant moet je niet overal in huis te grote schilderijen neerzetten. Dit kan je muren overbelasten en je loopt het risico dat je snel uitgekeken raakt op je hondenfoto’s. Kies in plaats daarvan voor kleine hondenfoto’s en plaats ze op strategische plekken in huis.

Onze collectie wacht op jou!

Hondenkunst: een canvas om je hele huis mee te versieren

Het leuke aan hondenfoto’s is dat ze kunnen worden aangepast aan elk type ontwerp en interieurdecoratie.

Dit type hondenafdruk op canvas kan aan de muur of op een meubelstuk worden gehangen en past zowel bij een moderne, opgeruimde inrichting als bij een meer kitscherige, gekke stijl.

Met sobere kleuren geeft je schilderij een modern tintje aan je interieur. Als het schilderij daarentegen een meer pop-art stijl heeft, zal het je interieur eerder opfleuren zonder al te veel moeite, en je hond schilderij zal je in een goed humeur brengen elke keer als je er langs loopt!

En als je van rashonden houdt, zoals Yorkies, Bulldogs of Labradors, kun je ook kiezen voor doeken die bekend staan om hun originaliteit en je favoriete hond afbeelden. Met deze originele schilderijen kun je niet anders dan gecharmeerd en bewonderd worden door je fictieve huisdier!

Als je geen inspiratie hebt om de ideale ruimte te kiezen om je schilderij op te hangen, leg jezelf dan niet te veel druk op, want er zijn genoeg opties!

Een van de grote trends op het gebied van muurdecoratie is tegenwoordig om een reeks vergelijkbare schilderijen (van honden, katten, paarden of andere dieren) te kiezen en deze op de deuren van verschillende kamers in huis te hangen.

Op die manier heeft elke deur en elke kamer zijn eigen identiteit, waardoor je bezoekers gemakkelijker hun weg kunnen vinden. En als je nog een stapje verder wilt gaan, kun je je nieuwe huisdieren een leuke naam geven. Op die manier kun je je kleine hondenfamilie voorstellen aan iedereen die op bezoek komt!

Hondenschilderen: hoe kies je de juiste hondenprint?

Een hond kiezen doe je niet zomaar. Zo moet je ook niet lichtvaardig een hondenschilderij kiezen!

Er zijn veel criteria waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een hondenafdruk.

Ten eerste moet je schilderij een esthetiek hebben die je aanspreekt en waardoor je er op het eerste gezicht verliefd op wordt. Per slot van rekening zal je foto de komende tijd een van de kamers in je huis sieren. De afbeelding op je canvas moet iets aangenaams oproepen, anders loop je het risico dat je schilderij je gaat vervelen in minder tijd dan het duurt om “Woef!

Ten tweede moet je je goed verdiepen in het soort schilderij dat je wilt en de belangrijkste kenmerken ervan, zoals :

  • de afmetingen (klein formaat canvas, XXL canvas, enz.),
  • het formaat (enkel doek, drieluik doek, schilderij bestaande uit 5 doeken, enz,)
  • het type afwerking (spieraam of eenvoudig op te hangen doek)
  • en het type representatie en esthetiek van de afbeelding van de hond (modern hondenschilderij effect, schilderij op hout, afgedrukte hondenfoto, zwart-wit hondendoek, gekleurd hondenschilderij, enzovoort)…

Zodra je al deze criteria hebt gedefinieerd, hoef je alleen nog maar door onze collectie hondenschilderijen te bladeren en je keuze te maken op basis van je belangrijkste verwachtingen!

Honden Schilderij: welk type canvas voor welk decor?

Wanddecoratie is een fantastisch hulpmiddel als het gaat om interieurontwerp. Een eenvoudige foto in de juiste kleur en op het juiste formaat kan al genoeg zijn om de uitstraling van een ruimte radicaal te veranderen. Ja, soms zijn de eenvoudigste dingen ook het meest effectief!

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een kleurrijk pop-art schilderij om een kamer te versieren die een beetje leeg is en nog geen wanddecoratie heeft, raden we je sterk aan om te kiezen voor een pop-art hondenschilderij in drieluik of 5 canvas formaten, of een abstract canvas schilderij met een origineel hondenportret.

Als je wanddecoratie daarentegen al vol en kleurrijk is en je je huis niet wilt overladen met te veel details, ga dan voor een soberder hondenschilderij op één canvas en in zwart-wit.

En als je een fan bent van realisme (of je wilt wanhopig de rest van je gezin overtuigen om de komende maanden een hond te adopteren), dan is dit het moment om alles uit de kast te halen en te kiezen voor een hondenfoto op groot formaat!

Elke dag zullen verschillende leden van je gezin langs het fotobord komen en beetje bij beetje zal het idee in hun hoofd groeien.

En op een mooie dag zal iemand gewoon vragen: “Wat als we deze hondenfoto vervangen door een echte hond in levende lijve? Missie volbracht!

Vind je onze collectie hondenschilderijen leuk? Dan vind je hier vast ook de collectie vogels, een andere stijl van dierenschilderijen van Tabloide.nl.