Filters zichtbaar

Natuurlijk landschap schilderij, doek met een woeste oceaan of een ontspannende weide, portret van wilde dieren, schilderijen met exotische vegetatie, poster met een bos of bos schaars met bloemen en bomen…

Wanneer het op interieurdesign aankomt, is de Natuurfoto een vaste favoriet! Of het nu gaat om een natuurlijke ruimte zoals een berg of een moderne stedelijke ruimte, een zeer zen-achtige zonsondergang of een knallende bloemenafbeelding, het Nature schilderij creëert onmiddellijk een warme en ontspannen sfeer in elke ruimte van het huis. Net als een schildersdoek is een Nature Board een originele en voordelige manier om wat kunst in uw thuisdecor te brengen.

Waarom een Natuurschilderij als decoratie voor uw woonkamer?

De woonkamer en keuken zijn meestal de centrale kamers van het huis. Of uw inrichting nu modern is en bestaat uit neutrale kleuren en ruwe materialen (zwart, wit, beton, marmer of cement), natuurlijk en bestaat uit materialen uit de natuur en lichte tinten (hout, rotan, rieten, bladgroen, oker, terracotta) of meer klassiek zoals die van landhuizen, een natuurfoto kan het verschil maken.

Er gaat niets boven een Natuur muurschildering met een zeegezicht of een exotisch landschap om een te moderne woonkamer om te toveren in een kamer die uitnodigt tot reizen en ontdekkingen.

En als u al een fervent verzamelaar bent van reissouvenirs of ongewone voorwerpen uit de vier windstreken, dan zal een Nature canvas met een prachtig landschap uw woonkamer alleen maar verrijken!

Waarom een natuurschilderij voor de slaapkamer?

Wanneer het aankomt op interieurontwerp of wanddecoratie, wordt ervan uitgegaan dat de slaapkamer een ruimte moet zijn die gewijd is aan ontspanning, zen en tot rust komen. Het is daarom over het algemeen niet aan te raden om het te versieren met warme, krachtige kleuren en schilderijen die aan actiescènes doen denken!

Inrichters adviseren eigenlijk een slaapkamer in te richten met natuurschilderijen die rustige landschappen, bossen, bloemen, stranden (zonder toeristen!), een woestijn onder een hemel vol sterren, of een berg schaars met bloemen en besneeuwde bomen.

En voor wie moeite heeft in slaap te vallen, kan het alleen maar gunstig zijn om een natuurschilderij met een ontspannend landschap voor uw bed te plaatsen. Inderdaad, gewoon naar je schilderij kijken terwijl je rustig ademhaalt zal je geleidelijk ontspannen in een zachte, rustgevende slaap.

De Nature Board: een goed idee voor de badkamer?

Warme stoom, klaterend water, lichaams- en gezichtsbehandelingen, een moment voor uzelf… De badkamer is vaak de ruimte waar u de tijd neemt en vooral voor uzelf zorgt, uw lichamelijk en geestelijk welzijn.

Om een Zen-sfeer te creëren zoals in de SPA, gaat er niets boven een Natuurschilderij om een kleine badkamer te versieren.

Kies een natuurlandschap dat een kalme plaats oproept, een landschap dat u vanaf het eerste ochtendlicht in een goed humeur brengt en u helpt de dag op de best mogelijke manier aan te vatten.

Hoe kies je een Nature Board?

De keuze van een schilderij in de natuur is meestal een kwestie van smaak. Je hoeft je schilderij niet te kiezen volgens de mode of de smaak van je buurman!

Voor de keuze van uw natuurschilderij moet u zich dus in elk geval de vraag stellen bij welk type natuurlandschap u zich goed voelt. De afbeelding op uw canvasdoek kan bijvoorbeeld een reis uit het verleden oproepen, een onbekend landschap dat u nog moet ontdekken, een bos dat u aan uw kindertijd herinnert of een Zen-ruimte die u gewoonweg tot rust brengt.
Dan hoef je alleen nog maar het formaat van je schilderij te kiezen (een groot of klein schilderij) en of je een afgedrukt canvas wilt met een bijpassend frame of een eenvoudige kunstposter zonder frame en je bent klaar!

De decoratie van de kamers in uw huis zal worden gesublimeerd door een hoge kwaliteit bedrukt canvas, en uw gasten zullen kunnen klagen over uw zekere smaak voor kunst en reizen!

Je kunt niet fout gaan! Om de juiste keuze te maken, moet je gewoon naar je smaak luisteren en op je artistieke kant vertrouwen!