Filters zichtbaar

De berg fascineert door zijn majestueuze kant, zijn sfeer getint met mysterie en zijn bijna mystieke aanwezigheid. De berg is bovendien een landschap dat altijd een bron van inspiratie is geweest voor de creatie van schilderijen, doeken en schilderijen in de verschillende perioden van de kunstgeschiedenis.

Mountain lake painting, mountain river painting, mountain painting in the snow, mountain painting in the mist, mountain painting at dawn, drieluik mountain paintings in the fog, golden mountain painting, Japanese mountain painting, Mount Fuji painting, mountain landscape painting, exceptional mountain paintings, mountain and sunrise painting, mountain and pine wood photo painting… Ongeacht het berglandschap van uw dromen, u vindt vast en zeker het bergschilderij waarmee u de decoratie van uw huis kunt sublimeren.

Een berglandschap schilderij om hoogte te geven aan uw decoratie

Naaldbos, rivier, schrale bossen, bergen met besneeuwde toppen, er bestaat geen bucolischer decor dan dat van een berglandschap, in de lente, de herfst, de winter of de zomer.

In de meeste gevallen is het zien van een schilderij van een berglandschap al voldoende om een reis naar de top te maken, de frisse lucht op te snuiven en de geur van wilde bloemen op te snuiven. Als het schilderij een besneeuwde berg voorstelt, projecteren we ons al op onze toekomstige skivakanties. Als het schilderij van de berg een zomer- of lentelandschap voorstelt, stellen we ons al voor dat we in het gras liggen te genieten van de stilte van de berg.

Als u op zoek bent naar een wanddecoratie die u op reis brengt en uw huis een vakantiegevoel geeft, aarzel dan niet langer en kies voor een schilderij dat een berglandschap voorstelt!

Waarom een bergfoto als decoratie voor uw woonkamer?

Wie heeft er niet van gedroomd om in een berghut te wonen en alleen maar uit het raam te hoeven kijken om te kunnen genieten van een berglandschap dat onaangetast is door menselijke activiteit?
Als je midden in de stad woont, kun je je muurdecoratie gemakkelijk een beetje bergachtig maken. Hoe? Door bergfoto’s op strategische punten in uw woonkamer te plaatsen. Zo hoef je alleen maar omhoog te kijken en de foto te bekijken om (bijna) het gevoel te krijgen dat je door het raam van je huisje naar de berg kijkt.

En als u van wintersport houdt, kunt u uw schouw versieren met een schilderij met een berglandschap als eerbetoon aan uw passie.

Waarom een bergschilderij als decoratie voor uw kantoor?

Als u regelmatig telewerkt, weet u hoe ingewikkeld het kan zijn om de hele dag thuis te blijven zonder dat u uw kantoor uit kunt. Een geprint berglandschapsbord boven uw computer plaatsen kan een goed idee zijn om even weg te zijn van uw werkplek.

Een bergplank kan ook een bron van inspiratie, kracht, veerkracht of kalmte zijn, afhankelijk van wat dit enigmatische landschap bij je oproept. Wanneer je de stress van het werk voelt opkomen, kijk dan gewoon naar je bergbord en haal rustig adem om jezelf naar deze rustgevende omgeving te brengen.

Waarom een bergfoto als slaapkamerinterieur?

Terwijl berglandschap schilderijen ideaal zijn voor het decoreren van de bovenkant van een open haard of een bureau, zijn berg schilderijen met een zomer of lente landschap ook een geweldig idee voor het decoreren van een slaapkamer.

Stelt u zich voor dat u elke morgen wakker wordt en uw ogen op een doek legt met daarop sublime mountains in de kleuren van de zomer, met een dennenbos waar een beekje doorheen stroomt en waar de bloemen zich beginnen te openen bij de eerste zonnestralen.

Is er een idealere omgeving om ‘s morgens vroeg in een goed humeur wakker te worden?

Als je de ziel van een avonturier hebt, kies dan voor een groot bergschilderij of een drieluik met een berg omringd door een rivier of een groot meer: een landschap dat Indiana Jones waardig is!

Als u meer een dromer bent en op zoek bent naar een meer rustgevende wanddecoratie, kies dan voor een canvas met een bergprint, omringd door een veld vol bucolische bloemen!

Het maakt niet uit in welke kamer van uw huis uw bergcanvas of bergfoto’s komen te hangen, uw wanddecoratie zal er alleen maar mooier op worden. Maar wees voorzichtig! Als u te veel naar uw bergdecoratie schilderij kijkt, is de kans groot dat uw volgende vakantie in dit ideale landschap zal plaatsvinden!