Filters zichtbaar

Japans schilderij voor een zen en modern decor

Japan is een wereld rijk aan symbolen en beelden. Strategisch geplaatst, nodigen deze op Japan geïnspireerde kunstschilderijen onmiddellijk uit tot contemplatie en reizen.

Als je ervan droomt om een beetje meer Zen in je huis te brengen, dan is het ophangen van Japanse schilderijen in je huis zeker de manier om te gaan!

Als je van yoga houdt en een fan bent van meditatie en ontspanning, dan is het versieren van je oefenruimte met een Japans schilderij een geweldig idee om de inrichting van je kamer te sublimeren.

U kunt bijvoorbeeld een symmetrische, rustgevende ruimte creëren door 2 planten (bonsai of Japanse planten) aan weerszijden van uw yogamat te plaatsen en deze te vergroten met een XXL schilderij met een Japans landschap, een Japans schilderij met een kersenbloesemboom, of een kunstdoek dat loyaliteit, eer en rechtvaardigheid symboliseert, zoals het Samurai Bushido schilderij, een van onze best-sellers.

Maar je hoeft geen aspirant yogi te zijn om een Japans schilderij in je huis te hangen. Dit soort kunstschilderij vindt ook gemakkelijk zijn weg in de decoratie van elk interieur, van het meest gesofisticeerde tot het meest pop.

Een van de grote voordelen van Japanse schilderijen is trouwens dat ze een Zen-achtige wereld kunnen scheppen, maar ook kunnen verwijzen naar manga en tekenfilms die tot de popcultuur behoren!

Japans bord: welk kunstbord moet je kiezen om geluk in je huis te brengen?

De Japanse wereld is rijk aan symbolen. Om geluk in uw huis aan te trekken, kunt u op strategische plaatsen in uw huis een Japans schilderij ophangen met verschillende symbolen van geluk en geluk.

Een van de beroemdste en populairste Japanse schilderijen is ongetwijfeld het schilderij Grote golf van Kanagawa, een schilderij dat rechtstreeks is geïnspireerd op de prent van Hokusai. Dit schilderij, waarop een grote golf in de vorm van een vloedgolf is afgebeeld, symboliseert de kracht en de macht van de elementen en zou gemakkelijk kunnen staan voor de kracht van het geluk dat door het leven golft.

Sommige Japanse schilderijen met rustgevende landschappen, bloeiende bomen, sterren of kraanvogels zijn ook sublieme symbolen van geluk, geluk, voorspoed en innerlijke vrede.

Het is aan u om het Japanse schilderij en symbool te kiezen dat u het meest aanspreekt!