Filters zichtbaar

Wat landschappen betreft, bevat Afrika een rijke en veelkleurige schat waar geen discussie meer over mogelijk is. Van de fauna tot de flora, dit continent verbergt een heleboel wonderen die zeker je aandacht zullen trekken en je zullen doen dromen. Als je je appartement gaat inrichten, waarom laat je je dan niet verleiden door een Afrikaans schilderij? Tabloide vertelt je alle redenen waarom je deze optie zou moeten overwegen en biedt je haar Afrikaanse schilderijen voor dit doel.

Hoe kies je een Afrikaans schilderij om je huis te decoreren?

Het kiezen van een Afrikaans schilderij is vooral een kwestie van voorkeur en smaak. Het is jouw leefomgeving, dus jouw persoonlijke tevredenheid is de barometer waarop je je schilderijenkeuze moet baseren. De eerste stap naar je keuze is dus bepalen welk Afrikaans schilderij je in je woning wilt.

Droom je van een gepersonaliseerd interieur in de kleuren van de verschillende Afrikaanse diersoorten? Zo ja, dan vind je in onze catalogus heel wat ideeën om uit te kiezen. Onze foto’s tonen dieren zoals leeuwen, olifanten en vele andere soorten die het Afrikaanse continent in de kijker zetten. Je moet ook een keuze maken op basis van de kamer in je appartement waar het schilderij moet komen. De afbeelding van een buffel of een luipaard kan bijvoorbeeld ideaal zijn om een badkamer te versieren.

Bij het inrichten van een rustkamer moet je kiezen voor afbeeldingen die de schoonheid van het Afrikaanse landschap uitbeelden. Dat kan een savanne of een bos zijn, maar bij voorkeur een afbeelding die rust uitstraalt. Het is namelijk aangetoond dat het gemakkelijker is om een staat van ontspanning en rust te bereiken door de natuur te aanschouwen op een Afrikaans schilderij en te mediteren over de schatten die het herbergt.

Als je eenmaal het schilderij hebt gekozen dat je voor je appartement wilt, hoef je alleen nog maar te beslissen welk formaat (groot of klein) je nodig hebt. Wij drukken je schilderij af, welk formaat je ook kiest.

Wat stelt een Afrikaans schilderij voor?

Een Afrikaans schilderij kan verschillende aspecten van het Afrikaanse continent symboliseren. Naast wilde dieren en landschappen kunnen sommige schilderijen ook het leven van een cultuur of etnische groep uitbeelden. Anderen kunnen een personage uitbeelden die door hun dappere daden hun stempel op het continent hebben gedrukt. Wat het onderwerp ook is, Afrikaanse schilderijen drukken de warmte en gastvrijheid van het continent uit. Ze symboliseren ook het karakter en de rijkdom die Afrika uniek maken.

Dit is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van je afbeeldingen, omdat je kunt kiezen op basis van de sfeer of het gevoel dat je wilt overbrengen. Als je bijvoorbeeld een schilderij in je flat wilt installeren dat moed en durf uitstraalt, kun je kiezen voor de afbeelding van de leeuw, het primaire symbool van dit karakter.

Afrikaanse schilderijen kunnen ook een aantal andere aspecten vertegenwoordigen, door middel van boodschappen die door het schilderij op canvas worden overgebracht. Dit kan de politieke, religieuze of economische geschiedenis van het continent zijn. Wanneer je contact met ons opneemt om een Afrikaans schilderij te kopen, nemen we de tijd om je te vragen welke symboliek je met je schilderij naar voren wilt laten komen. We kunnen dan verschillende afbeeldingen voorstellen die aan je wensen voldoen.

In welke kamer(s) kun je een Afrikaans schilderij ophangen?

Je kunt een Afrikaans schilderij in elke kamer van je flat hangen, van de woonkamer tot de keuken en slaapkamer. Je moet alleen bepaalde regels volgen bij de opstelling, zodat je interieurdecoratie in harmonie is. Eerst en vooral zijn er de principes met betrekking tot de verdeling van kleuren in de kamers van een flat.

Als je een Afrikaans schilderij wilt kiezen voor een woonkamer zoals de eetkamer, kun je het beste kiezen voor warme kleuren zoals oranje en geel. Dit brengt meer leven in de kamer. Zo kun je genieten van vrolijke momenten met je gasten en familie. Voor een kamer als de slaapkamer zijn de meest aanbevolen kleuren daarentegen rustgevende kleuren zoals hemelsblauw, groen of wit. Deze kleuren geven de kamer een rustgevend gevoel en maken het een ideale omgeving om te ontspannen.

Als het gaat om het decoreren van je huis met Afrikaanse schilderijen, kunnen onze experts je niet alleen helpen bij het kiezen van de afbeeldingen die je wilt, maar ook bij het bepalen welk schilderij het beste past in elke kamer. Bij Tabloide stellen we alle ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan tot uw dienst om ervoor te zorgen dat uw project om uw huis te decoreren met Afrikaanse schilderijen een succes wordt.

Kan ik een Afrikaans schilderij in de slaapkamer van een kind hangen?

De slaapkamer van een kind is letterlijk hun thuis omdat het de plek is waar ze al hun kleine activiteiten uitvoeren. Ze spelen er, werken er, rusten er uit en soms schuilen ze er zelfs als ze rust nodig hebben. Daarom moet deze ruimte met zorg worden ingericht, zodat ze zich er thuis voelen. In onze catalogus hebben we verschillende Afrikaanse schilderijontwerpen die perfect geschikt zijn om deze kamer te decoreren.

Bij het inrichten van de slaapkamer van een kind is het belangrijk om beelden te gebruiken waarmee ze zich gemakkelijk kunnen identificeren of die hun verbeelding stimuleren en hen laten dromen. Het decor moet daarom suggestief zijn, maar tegelijkertijd ruimte laten voor reflectie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afbeelding van een Afrikaans landschap met zijn karakteristieke kenmerken en verschillende kleuren.

Je kunt ook kiezen voor een tekening van een dier zoals een gazelle, olifant of een andere diersoort waarvan je weet dat je kind er bijzonder in geïnteresseerd is. Om er zeker van te zijn dat je kind de decoratie waardeert, is het een goed idee om hem of haar te betrekken bij de keuze van de afbeelding. Zo krijg je ook een beter idee van zijn of haar voorkeuren en persoonlijkheid, gebaseerd op de keuzes die hij of zij maakt. Vind op Tabloide het juiste Afrikaanse schilderij om je huis mee te versieren.

Nadat je de wonderen van Afrika hebt ontdekt met onze Afrikaanse schilderijen, duik je in de schoonheid van Scandinavisch design met onze collectie Scandinavische schilderijen.