Filters zichtbaar

Hoe kies je een Ferrari-schilderij om je huis te decoreren?

Wil je het interieur van je huis moderniseren en een revolutie ontketenen op het gebied van wanddecoratie? Heb je een passie voor snelle auto’s en Ferrari in het bijzonder? Wees innovatief en creatief en koop schilderijen van het beroemde steigerende paardenmerk.

Pas de grootte van het doek aan de grootte van de kamer aan. Een te klein schilderij in een grote kamer zal niet het gewenste effect hebben. Omgekeerd zal een te grote lijst misstaan in een kleine kamer. Onze website biedt een breed scala aan schilderijformaten, van XXS (20 cm x 40 cm x 1) tot XXL (80 cm x 160 cm x 1).

Rood is het mythische symbool van het merk Ferrari. Afhankelijk van je smaak en stijl kun je kiezen voor een tweeluik met de flamboyante auto op de voorgrond van een landschap aan zee of een Italiaans steegje. Soberder en net zo gedistingeerd vind je ook iets van je gading met schilderijen van Ferrari’s op een elegante zwarte achtergrond.

Voor Formule 1 puristen zal de Ferrari stand een welkome aanvulling zijn op je huis met Grand Prix afbeeldingen van het beroemdste raceteam van Italië.

Waarom kies je niet gewoon voor de Ferrari badge? Onze bedrukte doeken zijn voorzien van het legendarische gouden embleem op een rode achtergrond om elke kamer in je huis op te fleuren.

We raden aan dat je het Ferrari-doek koopt met het spieraam zodat je je schilderij gemonteerd kunt ontvangen. Je hoeft het alleen maar aan de muur te hangen en je huis ziet eruit als een Scuderia Ferrari.

Om je schilderij te kiezen, moet je instinctief je smaak en persoonlijkheid volgen. Vergeet niet om rekening te houden met de grootte van de kamer, zodat je de meest geschikte maat voor het schilderij kunt kiezen.

Wat stelt een Ferrari schilderij voor?

Het beroemde merk met het steigerende paard staat voor kracht, dankzij de explosieve motoren van de racewagens. De schoonheid en aanwezigheid van Ferrari zullen je interieur op een subtiele manier aankleden.

De collectie van de beroemde Italiaanse auto biedt verschillende soorten schilderijen:

 • Ferrari California T rood
  Dit doek benadrukt de dynamiek van het rode model van het beroemde merk, in contrast met een gevoel van sereniteit dat wordt gecreëerd door de rust van het water op de achtergrond.
 • Schilderij Ferrari F12 Berlinetta wit
  De gestroomlijnde sedan in zijn witte kleding, die zijn Italiaanse roots onthult, dwingt respect en bewondering af op dit schilderij waarop hij over de wegen van Italië rijdt.
 • Schilderij Ferrari 458 rood
  Geparkeerd in de straten van Mallorca zal deze rode Ferrari 458 op dit schilderij je muren vrolijk en kleurrijk versieren.
 • Ferrari Grand Prix race
  Laten we niet vergeten dat het beroemde merk vooral de geschiedenis is van Scuderia Ferrari, een raceteam sinds 1929. Dit schilderij dompelt je onder in het hart van een Formule 1 Grand Prix, tijdens een pitstop. Het team haast zich rond de auto om alle vier de wielen bij de pitstop in recordtijd te verwisselen. De perceptie van snelheid en precisie wordt perfect weergegeven op dit doek en zal een dynamisch en sportief cachet geven aan de plek waar het is geplaatst.
 • Zwarte Ferrari Enzo
  Toon dit juweeltje als een echt kunstwerk in een galerij, met dit sobere en majestueuze schilderij op een verfijnde witte achtergrond.
 • Ferrari op donkere achtergrond
  De beroemde rode racewagen op een donkere achtergrond, eenvoudig en prachtig uitgelicht op dit doek, brengt een vleugje verfijning in je huis.
 • Ferrari-logo op rode achtergrond
  De gouden badge in de kleuren van Italië op een rode achtergrond past perfect in je interieur en maakt de kamer groter en vrolijker.

In welke kamer(s) kun je een Ferrari schilderij plaatsen?

De sleutel tot het vinden van de juiste plaats voor je schilderij is: harmonisatie. Pas de grootte van je schilderij aan aan de afmetingen van de kamer en het gebruik dat je ervan maakt.

De woonkamer is de grootste kamer in je huis en de plek waar je de meeste tijd doorbrengt. Het is ook de plek waar je vrienden en bezoekers ontvangt. Daarom verdient het een grote foto om bijvoorbeeld een muur boven je bank of op de kap van je open haard te sieren. Gebruik gekleurde tinten of donkere panelen op een witte muur.

Geef daarentegen de voorkeur aan een lichte afbeelding op een muur die al geverfd is. Professionals op het gebied van binnenhuisdecoratie adviseren om muurschilderijen niet meer dan 1,70 m van de vloer te plaatsen, in het midden.
Je slaapkamer is een intieme plek waar je graag rust en kalmte vindt. Kies een rustgevend doek in neutrale, geruststellende tinten. Het Ferrari-schilderij op een donkere achtergrond zal geweldig staan in je slaapkamer.

Plekken zoals het toilet of de badkamer zijn delen van het huis waar we niet per se aan denken om ze in te richten. En we hebben het mis! Een kleine foto in je badkamer geeft een aangenaam en origineel tintje. Het is aan jou om te kiezen welke foto het mooist zal staan in deze badkamers.

Kan ik een Ferrari-schilderij in de slaapkamer van mijn kind zetten?

Elke ouder wil zijn kind een plezier doen en de slaapkamer inrichten naar zijn of haar smaak, zodra het kind oud genoeg is om zijn of haar wensen te uiten en een eigen hoekje wil waar het uren kan spelen en dromen.

Als het thema auto’s je kind aanspreekt, kun je de binnenkant van de slaapkamer inrichten met een bed in de vorm van een raceauto, beddengoed met de beeltenis van een Ferrari of een tapijt met een racebaan. Om de Formule 1-sfeer in de slaapkamer van je kind compleet te maken, hang je een kleine foto (maat XXS of XS) van de beroemde rode raceauto aan de muur, zoals de Ferrari Course Grand Prix-foto of een van de vele autofoto’s in onze selectie.