Filters zichtbaar

De ‘One Punch Man’ foto’s zijn afgedrukt met de inlijsttechniek in hoogwaardige materialen.

Deze collectie is uniek en met de grootste zorg gemaakt voor je open haard of interieur. De One Punch Man collectie is gemaakt voor de slaapkamer van een fan. Ze tonen Saitama in actie! Deze schilderijen zijn van hoge kwaliteit en volledig aangepast aan jouw smaak. Geleverd met een houten frame, zullen deze schilderijen de slaapkamer van je kind opfleuren.

Onze producten worden gemaakt in Frankrijk en zijn van hoge kwaliteit, gemaakt in ons atelier in Parijs.

De One Punch Man collectie is een grote klassieker die de hele mangagemeenschap doet dromen. Tabloid-schilderijen worden in Frankrijk gemaakt volgens Europese normen.Deze werken worden geprint op canvas van hoge kwaliteit, bestand tegen vocht en zonlicht.De lijsten zijn gemaakt van massief beukenhout uit Franse bossen.

De One Punch Man collectie is een unieke collectie die is gemaakt in samenwerking met Japanse kunstenaars (de beroemde Mangas).Deze tekeningen zijn gereproduceerd in beeldvorm en bieden een prachtig beeld. In je huis zullen deze schilderijen een warme sfeer en een ontspannende ruimte toevoegen. Tabloid biedt een collectie unieke originele schilderijen. Tabloid’s One Punch Man collectie is een originele, ingetogen en eigentijdse creatie. One Punch Man schilderijen zijn een geweldige manier om de slaapkamer of het kantoor van een fan van de gelijknamige Japanse animatieserie te decoreren. Tabloid maakt high-end producten die zeker alle fans van de One Punch Man animatieserie zullen aanspreken!

One Punch Man schilderijen zijn perfect voor fans van deze originele serie.

Als je andere manga-universums wilt verkennen of wilt terugkeren naar onze algemene selectie, aarzel dan niet om onze exclusieve selectie manga- en videogame-schilderijen te bezoeken om de hele collectie te ontdekken en het kunstwerk te vinden dat bij jouw smaak en passie past.