Tegenwoordig is vintage erg beroemd geworden. Van kleren tot interieurdesign, alles is vintage. Bij Tabloide zijn we in de stemming van de dag, in feite bieden we u vintage schilderijen aan. Illustraties die je in een goed humeur brengen en doen glimlachen. Vintage is tijdloos, het mengt het verleden met het heden. Het dompelt ons onder in onze jeugdherinneringen en voert ons zachtjes mee naar het heden. Geef uw huis een nostalgische sfeer.

Tabloide
Filters zichtbaar

Tabloide heeft de grootste collectie van kwaliteit vintage schilderijen die vandaag beschikbaar zijn.

Vintage is een term die vaak wordt gebruikt om ons terug te brengen naar het verleden. Dus sommigen zullen zeggen dat het te oud en lelijk is en anderen zullen de kwaliteit en het ontwerp waarderen. Vintage is niet alleen een modeverhaal, het is ook een manier van leven. Bij Tabloide begrijpen we dat en daarom bieden we een collectie unieke schilderijen voor een uniek interieur.

Gemaakt in 1 stuk, 3 stukken (triptieken) of 5 stukken, al onze schilderijen zijn verkrijgbaar met of zonder steun.

Onze vintage schilderijen worden op bestelling gemaakt in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Wij verpakken onze schilderijen zorgvuldig voor maximale bescherming tijdens het transport.