Filters zichtbaar

De wolf staat synoniem voor vrijheid en bescherming en is een fetisjistisch dier dat de majestueuze geest van de natuur belichaamt. Tabloide biedt je een ruime collectie wolvenschilderijen om je huis te decoreren met een verfrissend natuurlijk tintje.

Hoe kies je een wolf schilderij om je huis mee te versieren?

De wolf is een essentieel onderdeel van modern interieurdesign en we nodigen je uit om ons brede assortiment wolvenschilderijen te ontdekken. Om je huis met smaak in te richten, moet je de juiste wolvenprint kunnen kiezen die bij je inrichting past. Voordat je een afbeelding kiest, is het dus een goed idee om de stijl van je interieur duidelijk in kaart te brengen. Begin met het identificeren van de dominante kleuren in je kamer om een kleine kleurenkaart te maken die je zal helpen bij het kiezen van de juiste wolvenprint.

Als je bijvoorbeeld een fan bent van minimalisme en soberheid, is de kans groot dat de dominante kleuren in je woonkamer wit, grijs of zelfs zwart zijn. In dat geval raden we je aan om te kiezen voor de wolf in de mist afbeelding, die geen overdreven agressieve kleuren heeft die zouden kunnen botsen met je interieur. Bruine afbeeldingen van wolven zijn ook perfect voor het inrichten van een kamer met een rustieke of vintage stijl en passen perfect bij licht hout of beige bekleding.

Als je een mystieke kant hebt, zullen onze getekende en gestileerde afbeeldingen van wolven een hippieachtig tintje geven aan een natuurlijk interieur. Onze esoterische afbeeldingen van wolven zijn ideaal voor liefhebbers van spiritualiteit en mensen die een natuurlijke sfeer willen toevoegen aan hun leefruimte. We raden in het bijzonder aan om zoveel mogelijk planten toe te voegen aan de ruimte die je wilt inrichten: deze hebben een ultra-effectieve synergie met de meeste van onze wolvenbeelden, waardoor er een echte harmonie ontstaat in je inrichtingsstijl en het zelfs een licht feng shui gevoel krijgt.

Tot slot moet je bij het kiezen van je wolvenafbeelding goed nadenken over de grootte van het oppervlak waarop je het wilt plaatsen. Kies een afbeelding die niet te groot en niet te klein is. Je kunt ook besluiten om je muur te versieren met een tweeluik of drieluik, wat een vleugje majesteit aan je ruimte zal geven.

Wat is de symboliek van de wolf?

De figuur van de wolf is een integraal onderdeel van veel verschillende culturen. Over het algemeen is hij in veel populaire werken het symbool van de grootsheid van de natuur en haar beschermer. Bij de Vikingen en de volkeren van het Noorden werden wolven gevreesd en beschouwd als goddelijke representaties van natuurlijke wreedheid. In de geschiedenis van het Romeinse Rijk wordt gezegd dat de stichters van Rome, Remus en Romulus, werden opgevangen en gezoogd door een wolvin, die werd geassocieerd met rijkdom en vruchtbaarheid. Op dezelfde manier wordt de wolf vereerd in de meeste Indiaanse en Aziatische culturen.

Hij vertegenwoordigt moed en vrijheid bij de Apache, terwijl hij in het Verre Oosten synoniem is met loyaliteit en de spirituele beschermer van de natuur. Het is dus gemakkelijk te begrijpen waarom de wolf door sommigen wordt gevreesd en door anderen vereerd, wat zijn sterke band met het idee van de natuur onderstreept, in tegenstelling tot de menselijke beschaving.

In Hayao Miyazaki’s film Princess Monoké zijn de witte wolven de waardige vertegenwoordigers van het bos, die de mens en zijn technologische problemen verachten. Hoewel wolven nu met uitsterven worden bedreigd, begrijpen we dat ze de belichaming zijn van een wilde natuur waar de mens en de moderne samenleving erg bang voor zijn. Dit verklaart de symbolische kracht van onze verschillende wolvenschilderijen, die de kijker niet onverschillig laten voor de pracht van dit iconische dier.

Vandaag de dag verdwijnt de dreigende aard van de wolf geleidelijk uit onze gedachten en zien we een toename in de populariteit van wolven, die lijken op onze favoriete herdershonden. Wolven worden steeds meer geassocieerd met loyaliteit en trouw. Wat is er mooier dan een witte wolf in de bergen die je huis beschermt tegen slechte bedoelingen?

Welke kamer(s) kan ik inrichten met een wolvenfoto?

Onze wolvenbeelden zijn geschikt voor alle verschillende kamers in je huis. Onze grote formaten zijn perfect voor het sieren van je woonkamer en worden het belangrijkste decoratieve element in je leefruimte. Geplaatst boven de bank of een laag meubelstuk creëert het schilderij een structurerende verticaliteit die je inrichting zal opfleuren. Aarzel niet om je schilderij af te stemmen op de kleuren van de meubels ernaast. De wolf kan ook trots je slaapkamer sieren, majestueus boven je bed. Zo krijgt je slaapkamer een originele en verfrissend wilde uitstraling.

Een wolvenschilderij kan ook een zeer effectieve manier zijn om een ruimte te verfraaien die te leeg lijkt. Het brengt niet alleen een saaie keuken weer tot leven, maar toont ook je genegenheid voor de natuur als je gasten ontvangt. Een wolvenschilderij van groot formaat kan onmogelijk onopgemerkt blijven voor iemand die je huis ontdekt.

Maar pas op dat je je kamers niet overlaadt met een decoratief element dat bijna op zichzelf staat. Ben je van plan een logeerkamer in te richten? Een wolvenschilderij is een van de meest effectieve manieren om snel een nieuwe kamer in te richten en deze een originele, authentieke stijl te geven.

Mag je een afbeelding van een wolf in de slaapkamer van een kind plaatsen?

Hoewel de afbeelding van de wolf een effectieve decoratie is voor veel kamers, moet je op je hoede zijn voor het effect dat het kan hebben in de slaapkamer van een kind. Hoewel sommige kinderen het idee van een prachtig wild dier dat hun kamer bewaakt geweldig vinden, kunnen sommige kinderen bang worden van dit woeste dier. Zorg er dus voor dat je een kinderlijke of kleurrijke voorstelling kiest om te voorkomen dat je een ongezonde ruimte creëert voor je kleintjes. Toch zal de wolf bijzonder populair zijn bij sommige kinderen, zowel jongens als meisjes. Het beste is om de mening van je kind te vragen, en je kunt van de gelegenheid gebruik maken om het wolvenplaatje te kiezen dat bij hem of haar past door samen met je kind door ons assortiment te bladeren.

Vind je onze verschillende wolvenplaatjes leuk? Aarzel dan niet om de andere collecties op de site van Tabloïde te ontdekken om het decoratiestuk te vinden dat nog ontbreekt in jouw huis. In een soortgelijke stijl als de wolf stellen we je voor om de collectie hondenplaatjes te ontdekken, een collectie die net zo mooi en aangenaam is en die een andere symboliek aan je interieurdecoratie geeft.