Filters zichtbaar

De stad Venetië trekt bezoekers vanwege de architectonische monumenten gebaseerd op Venetiaanse gotiek en het 3,8 km lange Canal Grande. De waterpartij is vele malen afgebeeld in verschillende kunstwerken. Verschillende beroemde schilders hebben de structuur in hun creaties benadrukt, waaronder Claude Monnet. Tegenwoordig kun je dankzij moderne druktechnieken de stad op een andere manier bewonderen dankzij de schilderijen van Venetië in onze collectie stadsschilderijen of de historische straten en iconische monumenten van de Britse hoofdstad verkennen dankzij onze collectie schilderijen van Londen, een stad met een onweerstaanbare charme.

Schilderijen en uitzichten van Venetië: hoe maak je de juiste keuze?

Het schilderij van Venetië moet met zorg worden gekozen om te voorkomen dat het afbreuk doet aan het algemene decor van de kamer. Het accessoire is niet alleen esthetisch mooi, maar geeft ook informatie over de persoonlijkheid en gevoeligheid van de eigenaar. Het decoratieve element moet worden gekozen met een paar criteria in gedachten:

De grootte van het canvas

Het canvasdoek moet de juiste grootte hebben. Het is niet aan te raden om een foto te kopen die te groot is voor je muren. Sommige afbeeldingen zullen verborgen worden achter meubels of andere decoratieve accessoires. Het kan ook worden vergeleken met behang. Aan de andere kant kun je een XXL-foto op een vrije muur plaatsen. Met andere woorden, je plaatst geen objecten die de schetsen zouden kunnen verbergen.

Kleine afbeeldingen creëren daarentegen een leeg effect op een ruime gevel. Om de ideale afmeting te vinden, moet je de breedte in de vergelijking opnemen. Vermenigvuldig vervolgens met 0,57. Met een muur van 2 m krijg je een waarde van 114 cm. Als er echter al decoratieve voorwerpen op de muur staan, moet je de lege ruimte tot aan het plafond meten. Dezelfde procedure geldt als er meubels voor de muur staan.

Wat de hoogte betreft, moet je proberen het canvas te centreren. Dit betekent dat je bovenaan evenveel ruimte moet hebben als onderaan.

De kleuren van het schilderij

De Venetië schilderijen zijn ontworpen met overheersende kleuren. Er zijn drie variaties. Groen, geel en blauw. De kleuren moeten bij je muren passen. De meeste doeken in dit thema zijn geschikt voor een wit of grijs geschilderde gevel. Puur tin of kleigrijs zijn goede voorbeelden. Bestaande decoraties zijn een andere manier om je keuze te beperken. Als je een keizerlijk groene bank hebt, kun je je gedachten richten op schilderijen in een vergelijkbare tint.

De stijl

De stijl van de stof is een andere belangrijke parameter. Het is perfect voor kamers met een moderne uitstraling. De vorm van het doek helpt om lelijke lijnen in je kamers te breken. Onze Venice schilderijen bestaan uit één horizontaal paneel. Het zal geweldig staan in een verticale ruimte.

De prijs van een schilderij

De prijs van een schilderij hangt af van een aantal factoren. Het gebruik van een houten lijst, bijvoorbeeld, verandert de prijs enigszins. De lijst van een schilderij moet overeenkomen met de grootte van het accessoire. Je kunt natuurlijk altijd een canvasdoek kopen zonder lijst. Je kunt dan later proberen het inlijstaccessoire te vinden. Dit is vooral aan te raden als je het doek cadeau wilt doen. Vervolgens wordt het opgerold in een kartonnen doos. Hier moet je het decoratieve accessoire beschermen met noppenfolie voordat je het inpakt. Afhankelijk van het model kan de prijs in de honderden euro’s lopen. Er zijn echter foto’s voor alle budgetcategorieën.

Wat stelt een schilderij van Venetië voor?

De schilderijen geven een getrouwe weergave van de infrastructuur die zichtbaar is in de stad Venetië, zoals de Basiliek van Santa Maria. Deze is op zijn mooist te zien tijdens de schemering. Klanten zien op de foto’s ook de campanile van San Marco. Andere foto’s belichten het Canal Grande en de stad.

Venetië is ook een metropool gewijd aan stelletjes. Je zult dus werken zien die romantiek weerspiegelen. De zonsondergang en de gondelvaart vormen de perfecte achtergrond. De schilderijen laten geliefden herinneringen ophalen aan hun bezoeken. Je ziet ook foto’s van de transportmiddelen waar de stad beroemd om is.

In welke kamer(s) kan een Venetië-foto worden geplaatst?

Huiseigenaren hebben een aantal opties wat betreft de locatie. Ze kunnen het Venetië schilderij in de keuken hangen. In een woonkamer zullen de decoratieve accessoires in harmonie zijn met de overheersende kleuren in de kamer. Je kunt het schilderij dan op een effen muur hangen. Zo zal het element gemakkelijk worden opgemerkt.

Verschillende meubelstukken zijn compatibel met het kunstwerk. Bijvoorbeeld een rechte of hoekbank. Je kunt ook een ladekast toevoegen. Door het schilderij in de woonkamer te plaatsen, creëer je een gespreksonderwerp voor je gasten. Als ze de kamer binnenkomen, kunnen ze de afbeelding zien. Ze zullen graag anekdotes van je horen.

Een ander idee is voor de slaapkamer. Plaats het op het hoofdeinde. We raden aan om de afbeelding op één lijn te plaatsen met het bed. De kleuren van de afbeelding moeten passen bij de stoffen van het bed. Het kunstwerk kan ook in een gang worden opgehangen. Het beste is om het in een goed verlichte ruimte te hangen. Elk onderwerp op de foto komt dan naar voren.

Kan ik een Venetië-plaatje in de slaapkamer van een kind hangen?

De patronen op de muur fleuren de slaapkamer van een kind op. Het voorkomt dat de kamer saai wordt. Kinderen maken op jonge leeftijd kennis met de wereld van kunst. De kwaliteit zal gunstig zijn als ze eenmaal volwassen zijn. Hij zal creatief worden, omdat de oplossing zijn artistieke gevoel zal versterken. Bovendien wordt ophangen aanbevolen als onderdeel van de Montessori-onderwijsmethode.

De afbeeldingen op de schilderijen laten de fantasie van het kind de vrije loop. Ze zullen Venetië willen leren kennen terwijl ze de namen leren van de verschillende infrastructuren die deel uitmaken van de afbeelding (de gebouwen, de brug, enz.).

Ze zullen ook de visuele vaardigheden van hun baby ontwikkelen. Het gezichtsvermogen van een kind ontwikkelt zich met de jaren. Een gunstige omgeving is daarom noodzakelijk, vandaar het gebruik van kleurrijk speelgoed. Schilderijen helpen je kind kleuren te onderscheiden.