Filters zichtbaar

Het motorschilderij is het perfecte decoratieve stuk om de muren van je huis te verfraaien. Dit decoratieve accessoire geeft je inrichting een hele nieuwe dimensie. Bovendien is het betaalbaar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De belangrijkste vragen die opkomen zijn: hoe kies je de ideale motorfoto? In welke kamer moet het komen? Is het geschikt voor een kinderkamer en wat stelt het voor? Lees verder voor de antwoorden op deze vragen.

Hoe kies je het juiste motorschilderij om je huis te versieren?

In werkelijkheid wordt de stijl van het motorschilderij dat je kiest bepaald door je persoonlijke smaak en de configuratie van de bestaande ruimte. In de meeste gevallen wordt de keuze voor een motorschilderij in een opwelling gemaakt. We kunnen je alleen maar aanraden om te gaan voor het schilderij dat je het meest aanspreekt. Vergeet niet dat dit schilderij het middelpunt van je interieurdecoratie wordt.

Maar er is nog iets waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar het perfecte stuk voor je huis. Je moet de kleuren en stijl van het schilderij afstemmen op die van de kamer. De beste oplossing is om te kiezen voor een motorschilderij in tinten die contrasteren met de overheersende kleuren in de kamer. Dit zal de kamer verfraaien. Laat je voor een sober, opgeruimd interieur verleiden door felle, levendige tinten. Een motorschilderij in grijstinten zal perfect uitkomen op een rode muur. Aan de andere kant, als je woonruimte gekleurd is, kun je het beste kiezen voor een monochrome motorfoto.

Je moet ook een schilderij kiezen dat past bij de afmetingen van de kamer waarin het wordt opgehangen. Om te voorkomen dat de muren vol komen te hangen, moet je de ruimte waar je het schilderij wilt ophangen goed opmeten. Zo kun je later gemakkelijk het juiste formaat kiezen. Hier is een eenvoudige tip:

Het ideale afbeeldingsformaat = breedte van de muur x 0,57

Het is dan aan jou om standaardmaten te kiezen die dicht bij dit resultaat liggen. Als het op lijsten aankomt, laat je dan leiden door je verbeelding. Het zou zonde zijn als een klein of middelgroot schilderij onzichtbaar is op een grote witte muur. Of omgekeerd, een groot schilderij kan niet op zijn juiste waarde worden geschat, omdat je niet genoeg afstand hebt om het te zien.

Wat stelt een motorschilderij voor?

Een motorschilderij verraadt vaak een verlangen om er even tussenuit te zijn, een zucht naar avontuur, snelheid… Het passionele aspect van de activiteit is nog altijd even populair. De motor is ook een symbool van vrijheid. Met je foto voor je neus kun je gaan en staan waar je wilt. Je kunt wegen nemen waar je niet kunt komen. Je kunt stoppen waar je maar wilt.

Een mooi motorschilderij maakt altijd indruk. Als je er alleen al naar kijkt, zie je jezelf al lange tochten maken naar nieuwe horizonten. Laten we eerlijk zijn! Het motorschilderij is een uitzonderlijke ervaring, want de motor is het beste vervoermiddel om een land te ontdekken.

Als je deel uitmaakt van een groep insiders, zal je motorboard gesprekken en uitwisselingen aanwakkeren. Iedereen deelt zijn persoonlijke ervaringen, zijn passies en het plezier van reizen.

In welke kamer(s) kun je een motorfoto plaatsen?

Het motorbord biedt een ruime keuze die zowel motorrijders als particuliere klanten zal plezieren: doeken in zwart-wit, maar ook veelkleurige foto’s in alle maten en formaten. Ze kunnen de muren van je woonkamer, je kantoor, je slaapkamer en zelfs je gang aankleden en verfraaien.

In de woonkamer zijn ze een instinctieve blikvanger en daarom is het belangrijk om niet de verkeerde keuze te maken, vooral als je vaak bezoek hebt. Een groot motorschilderij past het best in een grote woonkamer. In deze kamer is een gedurfd, levendig schilderij meer op zijn plaats.

In een slaapkamer kies je daarentegen voor een motorschilderij in rustgevende kleuren die visueel aantrekkelijk zijn en rust bevorderen. Plaats een klein doek in de buurt van je lamp en boven je nachtkastje.

In je kantoor of hal kan een motorschilderij een ereplaats krijgen. Kies een kamer die de juiste grootte heeft voor de beschikbare ruimte. Plaats geen klein schilderij op een grote muur, want dan komt het niet tot zijn recht. Als je het in de eetkamer wilt plaatsen, zet het schilderij dan iets lager om het dichter bij de hoogte van de tafel te brengen.

Buitenshuis kun je de motorfoto plaatsen in reparatiewerkplaatsen, bars, lounges of op bijeenkomsten van motorrijders.

Kan ik een motorfoto in de slaapkamer van mijn kind zetten?

Om de slaapkamer van je kind te versieren is een motorfoto een goed idee, vooral als hij fan is van twee wielen. Het kan boven de bank of het bed worden gehangen. Het motorplaatje heeft zijn mooiste eigenschap gekregen om vrolijkheid en plezier in het dagelijks leven van je kind te brengen. Nu hoeft je kind alleen nog maar zijn koffers te pakken en op expeditie te gaan! Heb je al een idee van hun volgende bestemming?

Een veelkleurige foto zal de dag van je kind opvrolijken. Het kan gemakkelijk worden aangepast om de slaapkamer te versieren. Vanuit hun bed of bureau kunnen kinderen ernaar kijken en hun fantasie de vrije loop laten. Een motorschilderij in de kinderkamer is een kans om een verhaal te vertellen en personages tot leven te brengen. Je kunt andere accessoires toevoegen om een wereld te creëren die de persoonlijkheid van je kind weerspiegelt. Je kunt ze aan de muur hangen of op een meubelstuk plaatsen.

Voor een slaapkamer die een kunstgalerie waardig is, kun je kleine schilderijen stapelen. Het idee is niet om de muur te vol te hangen, maar om ze op een intelligente en esthetische manier te rangschikken. Om dit te bereiken en stijlen en genres te combineren, bekijk je nu ons assortiment dinosaurusschilderijen. Superhelden- en dierenschilderijen zijn ook erg populair bij de kleintjes.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer minimalistische stijl voor een slaapkamer, kun je ook kiezen voor foto’s of prints van de favoriete plekken van je kind, die rust en evenwicht in de kamer brengen. Voeg tot slot leuke details toe zoals decoraties met vormen of kleuren die je kind zullen doen glimlachen en hun ruimte speels en inspirerend maken.