Filters zichtbaar

Ben jij een van die mensen die van avontuur houdt en droomt van onontdekte wijde vlaktes? Heb je er ooit van gedroomd om alles achter te laten en er met je rugzak op uit te trekken om elk land ter wereld een voor een te ontdekken? Of droom je ervan om Frankrijk te verlaten en de wonderen van de wereld te ontdekken? Geef je huis een wereldreisgevoel met een afbeelding van een wereldkaart.

Wat je situatie in Frankrijk ook is, als je van reizen houdt en een voorliefde hebt voor avontuur en het exotische, dan zal onze collectie wereldkaartfoto’s zeker mooie herinneringen oproepen en je zin geven om binnenkort weer op pad te gaan om onze mooie blauwe planeet te verkennen! Als je vlaggen van de wereld verzamelt, zal een kaart met elk werelddeel je verzameling compleet maken en je kunt ze zelfs op Pinterest ordenen.

Hebben onze borden met wereldkaarten je meegenomen op reis? Ga dan verder met onze Afrikaanse borden, die de culturele rijkdom en prachtige landschappen van het Afrikaanse continent benadrukken. Pak wat papier en noteer de kwaliteit van onze wereldkaarten…

Wereldkaart: een bedrukt bord om de wereld rond te reizen

Als je een kamer gaat inrichten, moet je die uniek maken en dan is het kiezen van een bedrukte afbeelding die de aarde laat zien de ideale manier om je huis in te richten, ook al is dat niet altijd even gemakkelijk. Aan de andere kant, als je van reizen, avontuur, weidse ruimtes en exotische landen houdt, wordt de keuze gemakkelijker dan verwacht! Door te kiezen voor een gedrukte wereldkaart weet je zeker dat je de juiste keuze maakt, en als je graag alles op papier zet, heb je iets om je reisdromen te illustreren. Bovendien vind je hier zeldzaamheden die je niet op Amazon zult vinden, en als je je reis aan het plannen bent, kun je je projectiewerk doen voordat je vertrekt, zonder stadsplattegronden van oncontroleerbare afmetingen uit te printen.

Een wereldkaartbord is net zo aantrekkelijk voor verstokte reizigers als voor verzamelaars van mooie objecten en fans van wereldvlaggen. Het is nu zelfs mogelijk om veel soorten wereldkaartborden te vinden, zelfs als je niet geïnteresseerd bent in politiek. Sommige wereldkaarten zijn zelfs speciaal gemaakt voor globetrotters, zodat ze hun wereldkaart kunnen gebruiken om zich alle landen te herinneren die ze hebben bezocht!

Als je naar veel landen hebt gereisd, is dit een geweldige optie om je woon- of slaapkamermuur te versieren. Maak je geen zorgen, zelfs als je alleen Europa hebt bezocht, kun je vlaggen vinden van de landen die je hebt bezocht en vlaggen verzamelen van landen die je nog niet hebt bezocht. Je kunt er zelfs een paar cadeau doen aan vrienden en familie. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de levering soepel verloopt.

Aan de andere kant houd je misschien van reizen en decoreer je je huis liever met een meer sobere, vintage-geïnspireerde bedrukte wereldkaart of een drieluik zoals de vintage wereldkaart. In dit geval zal het effect heel anders en eleganter zijn, een Pinterest-bord over reizen waardig, en je hoeft ze niet eens af te drukken omdat alles al voor je klaarligt.

Het is aan jou om het bord met wereldkaarten te kiezen dat het beste past bij jouw reizende persoonlijkheid en het soort wanddecoratie dat je voor je huis wilt! Vergeet niet dat je een kaart met een vlag kunt kiezen als je dat wilt en in de formaten die bij jou passen.

Wereldkaart: een vintage bedrukt bord voor in je woonkamer

Dit type wereldkaart is erg populair bij allerlei soorten reizigers! Deze wereldkaarten, die een verrassend gedetailleerd beeld geven van de hele planeet, hebben namelijk ook het voordeel dat het esthetische objecten zijn die het waard zijn om te verzamelen! Reizigers hebben immers ook recht op mooie decoratie en design wereldkaarten, elegante of meer vintage of oversized en verfijnde reiskaarten. De kers op de taart is dat deze reiskaarten gemakkelijk aan de muur te bevestigen zijn, en sommige bevatten vlaggen voor elk land. Een groot afgedrukt fotobord kan dus gemakkelijk boven een bank, fauteuil of een ander meubelstuk in je huis worden geplaatst.

Designer wereldkaarten zijn erg populair bij reizigers, omdat ze je in staat stellen te ontsnappen naar een denkbeeldige wereld, ver weg van ons dagelijks leven. Maak je geen zorgen, als je van Amerika of Europese landen houdt, je zult gemakkelijk iets vinden dat je bevalt, zelfs als het wordt gepresenteerd als een full-colour poster.

Of dit reiskaartenbord nu bedoeld is om de woonkamer van een gezin vol avonturiers of die van een stel dat de wereld rondreist te versieren, het effect zal hetzelfde zijn! Telkens als je langs je bedrukte wereldkaart komt, zullen mooie herinneringen aan landschappen je geheugen binnendringen en kun je je ervaringen gemakkelijk delen met je gasten en de nieuwsgierigen die door je woonkamer komen. Je kunt dit soort kaarten ook kopen om een duidelijk idee te krijgen van hoe Amerika eruit zou kunnen zien. Als je van sterren houdt, vind je ook kaarten versierd met sterren in de formaten die jij mooi vindt.

Wat is er immers aangrijpender dan iemand die ons zijn laatste reis laat zien op een kaart en ons vertelt over de mensen die hij heeft ontmoet, de cultuur van het land, het exotische eten dat hij heeft geproefd en de verre landschappen die hij heeft bewonderd? Kruip in de huid van iemand die trots is op zijn reizen en koop een stijlvolle vintage kaart met sterren, steden en eilanden…

Wereldkaart: geef je kind zin om te reizen

Herinner je je nog de muurdecoratie in je slaapkamer toen je een kind was? Kun je een verband leggen tussen de muurdecoratie in je slaapkamer en je huidige leven?

Meestal zal de muurdecoratie in de slaapkamer van een kind een grote invloed hebben op hun toekomstige smaak en verlangens. Als je vroeger hebt gereisd of als reizen en de culturele diversiteit van onze wereld belangrijk voor je zijn, is het essentieel dat je je liefde voor onze planeet doorgeeft aan je kind!

Een gedrukt wereldkaartbord is ook een zeer populair communicatiemiddel op scholen, hogescholen en lycea om basiskennis over de wereld om ons heen door te geven: namen van landen, hoofdsteden, belangrijkste steden, rivieren, zeeën en oceanen, bossen, woestijnen, enz. Je kunt je kind zelfs over de wereld leren in de vorm van raadspelletjes of quizzen over de hoofdsteden om een leuk, bindend moment als gezin te creëren!

Als je de nieuwsgierigheid van je kinderen wilt prikkelen, raden we je aan om een wereldkaart in hun slaapkamer op te hangen, of op zijn minst een posterkaart van Afrika. Als je zin hebt, wees dan niet bang om een planisfeer op te hangen, zodat je kinderen weten waar Australië ligt op een kaart. Wie weet krijgen ze zo zin in avontuur en de natuur als ze groot zijn!

Je kunt ook kiezen voor een blanco kaart die je kinderen naar eigen smaak kunnen inkleuren en in kleine formaten om het makkelijk hanteerbaar te maken. Je kinderen een kaart geven is een uitstekend idee om ze te leren hoe ze lengte- en breedtegraden, continenten, steden, Amerika, Europa, de sterren en zelfs Australië moeten berekenen. Hier vind je wereldkaarten voor kinderen die je niet op Amazon vindt en die in het Frans zijn zodat ze gemakkelijk te lezen zijn. Tot slot kun je je kinderen ook de locaties van de belangrijkste eilanden ter wereld leren met een planisfeer of kaart op kinderformaat.

Canvas wereldkaart: waar hang je je reisafdruk op?

Hoewel de woonkamer of de slaapkamer van een kind misschien de perfecte plek lijkt om een wereldkaart of een kaart van Frankrijk op te hangen, zou elke kamer in huis ideaal zijn voor een geprinte reiskaart of wereldbollenkaart. Deze reiskaarten met of zonder vlag, die op één grote pagina kunnen staan, behoren tot de populairste wanddecoraties en kunnen zowat elke kamer in huis versieren. Wat je decoratiestijl ook is, je zult hier goudklompen vinden die je niet op Amazon zult vinden en je kunt zelfs je eigen canvasverzameling van wereldkaarten beginnen. Je vindt hier zelfs prachtige kaarten van de continenten die je in een van je mooiste kamers aan de muur kunt hangen.

Een gedrukte wereldkaart ophangen in een gang kan bijvoorbeeld een geweldig idee zijn om een treurige doorgangsplek te veranderen in een uitnodiging om grenzen te overschrijden! Als je wilt, kun je ook een politiek gebaar maken. Als je een voorliefde hebt voor noordelijke landen, kun je door voor zo’n locatie te kiezen ervoor zorgen dat je nooit meer informatie over ze vergeet, en je kunt zelfs kiezen voor een bord waarop je een of twee briefjes kunt schrijven. Geef zo’n canvas gerust cadeau aan je naasten – het is een bijzonder product. Zelfs als je kaartenbord informatie bevat zoals lengte- en breedtegraden, kun je het nog steeds aan je muur hangen.

Deze wereldkaarten zijn zelfs verkrijgbaar in XXL-formaat en kunnen gemakkelijk in krappe ruimtes worden opgehangen om ze extra grootte en cachet te geven. Dus als je bijvoorbeeld een voorliefde hebt voor Canada, kun je nu heel gemakkelijk een grote kaart van Canada vinden. Er gaat niets boven een gigantische kaart om een saai interieur op te fleuren.

Elke keer dat je langs het bord met de wereldkaart loopt, ook al is het op een kleine pagina, worden je ogen naar een nieuwe stad of een nieuw land getrokken en dat kan genoeg zijn om je weer zin te geven om te reizen! Je zult er informatie over willen vinden in een atlas of op internet.

En als je je kantoor, badkamer, hal of andere kamers in je huis wilt decoreren, is een wereldkaartbord zeker de ideale oplossing!

Wereldkaart afbeeldingen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en texturen, dus ze kunnen natuurlijk worden afgestemd op je interieur wanddecoratie, zoals de gekleurde wereldkaart afbeelding. Met dit soort decoratie heb je de aarde altijd binnen handbereik en hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de kaart die je kiest, die is er.

Als je op zoek bent naar een rijk gekleurde en gedetailleerde afbeelding van een wereldkaart die je niet op Amazon zult vinden, dan vind je vast en zeker de ideale decoratieve afbeelding voor je huis. En als je op zoek bent naar een eenvoudigere, minder drukke afbeelding, dan vind je ook een wereldkaart die bij je interieur past. Vraag naar het bezorgsysteem, zodat je met een gerust hart je wereldkaartschilderij kunt uitkiezen.

Als je het perfecte wereldkaartschilderij hebt gevonden, kies je de afmetingen van het canvas en het soort inlijsting dat je wilt (met spieraam of alleen canvas) en hoef je alleen nog maar de perfecte plek te kiezen om je decoratieve schilderij op te hangen!