Uw mandje

Responsieve klantendienst 🇳🇱

10% KORTING NU MET DE CODE SPG10

4,8/5 ★★★★★

Welk schilderij kies je om een cocooning sfeer te creëren?

Welke plank moet je kiezen om een cocooning sfeer te creëren?

De laatste jaren is het een noodzaak geworden om van je interieur een echte oase van rust te maken, ver weg van het tumult van deze wereld. Bovendien wordt het huis in deze tijden van stress en onzekerheid een toevluchtsoord dat geruststellend moet zijn. Het is aan ons om een ontspannende en harmonieuze cocon te creëren. Ontdek dus voor uw decoratie de cocooning sfeer, en de schilderijen die u uitnodigen om te ontspannen en u goed te voelen.
Lang stilstaan bij de decoratie van iemands interieur, is ook stilstaan bij zichzelf. Het is een eenvoudige en doeltreffende manier van introspectie die u in staat stelt u weer op het wezenlijke te richten en voor uzelf te zorgen. Uw huis is een weerspiegeling van wie u bent, dus besteed aandacht aan de details. De schilderijen hier zijn de finishing touch van deze parenthese die je jezelf aanbiedt, dus als de kers op de taart, trakteer jezelf!

We hebben onlangs ondanks onszelf ontdekt dat de inrichting van ons huis en de decoratie ervan eindelijk een belang hebben dat we niet mogen verwaarlozen. Woonplek en nu werkplek, daar moeten we speciale aandacht aan besteden. Wij brengen er de meeste tijd door, alleen of met ons gezin, een plaats van leven, uitwisseling en vreugden, van lachen en tranen, ons thuis is het toneel van al onze ervaringen. Daarom moeten wij alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat ons huis ons een gastvrije en omhullende plaats biedt die ons geruststelt en beschermt tegen al het tumult van buitenaf.

< We kunnen gemakkelijk op een plek komen waar we ons veilig en geborgen kunnen voelen. >

We kiezen gemakkelijk de meubels die ons interieur inrichten, we hebben een smaak die al vaststaat door onze ervaringen en referenties uit het verleden.
Aan de andere kant, als het aankomt op het kiezen van de schilderijen die onze muren sieren, bevinden we ons in een impasse niet wetend wat te kiezen.

Er is een veelheid aan keuzes beschikbaar voor ons, kleuren, maten, patronen, materialen, stijl…. Het kan moeilijk zijn om een keuze te maken. Hier zullen wij u stap voor stap begeleiden bij het kiezen van een schilderij dat van uw huis een echte cocon van zachtheid zal maken. Een paar eenvoudige tips waarmee u een schilderij kunt kiezen dat u met trots aan de muren van uw huis kunt hangen.
Volg ons!
 class=

De keuze van kleuren, een essentiële stap voor een geslaagde sfeer.

Meer dan je zou denken, hebben kleuren een direct effect op onze stemmingen en ons onderbewustzijn. Zij spreken tot ons en beïnvloeden ons ondanks onszelf. In het verlangen om ons opnieuw op onszelf te richten en een serene en zuivere leefruimte te creëren, krijgt de binnenhuisinrichting een primordiaal belang en is het belangrijk om er bijzondere aandacht aan te besteden. De foto’s die onze muren sieren vormen een trefpunt voor onze blik en kunnen ons conditioneren voor de rest van onze dag. Het is daarom belangrijk hun kleuren zorgvuldig te kiezen.

Waarom kiezen voor een zwart-wit doek?

Wit en zwart zijn pure kleuren, ze nodigen uit tot ontwijking en eenvoud. Voor een cocooning decor is het kiezen van zwart-wit foto’s een minimalistische keuze die u toelaat om ruimte vrij te maken. Voor al diegenen die in kleine ruimtes wonen, is het kiezen voor een neutraal schilderij een verstandige decoratieve keuze, het zal een impressie van grootsheid en vrijheid geven.
Daarnaast zullen deze schilderijen perfect passen bij uw meubels, dus het zal heel gemakkelijk zijn om alles te harmoniseren om u een aangenaam interieur te creëren.


Het is heel eenvoudig om met behulp van de wp:paragraaf een aangename binnenhuisarchitectuur te creëren.

Speel met de materialen! Hoe eenvoudiger het schilderij, hoe meer je je fantasie de vrije loop kunt laten en kunt spelen met de materialen op het doek. Er zijn tal van schilderijen die u een zeer interessant spel van texturen en reliëfs bieden om uw muur een ongeëvenaarde diepte te geven. Stem het af op uw meubilair en creëer contrasten die diepte creëren.

Laat het licht binnen! Ontdek de witte monochromen, ze zullen de helderheid van uw woonkamer tot uiting brengen en een vleugje elegantie brengen. Chic en gedistingeerd, er is maar weinig voor nodig om ze een primordiale rol in uw kamer te laten spelen. s Avonds onthult indirect licht in gouden tinten een geheel nieuwe kant van dit eenvoudige kunstwerk.
In tegenstelling hiermee hullen zeer donkere, sobere schilderijen u in een troostende slaap en geven ze een kosse boudoirsfeer aan uw woonkamer. Zoals echte pasja’s voel je je niet schuldig als je geniet van de eindeloze genoegens van nietsdoen in je huis.

 class=

Pastelkleuren, de nieuwe zen trend die je niet mag missen

Uw huis is nu een leefruimte geworden die familie en vrienden samenbrengt. U wilt een warme en gastvrije ruimte creëren waarin iedereen zich kan herkennen en identificeren.
Pastelkleurige foto’s zullen uw charmante troef zijn in uw interieurontwerp. Warm en geruststellend, nodigen deze zachte en natuurlijke kleuren uit tot ontspanning en welzijn. Ze passen perfect in een puur, plantaardig decor.
Ze zullen uw huis opfleuren met hun zachtheid. Het is aan u om ze spaarzaam te gebruiken om te voorkomen dat uw ruimte overbelast raakt. Pastelkleuren zijn perfect voor alle seizoenen. Of u nu houdt van de realistische of abstracte stijl, u zult gemakkelijk uw geluk vinden. Voor de romantici onder u gaat de trend dit jaar in de richting van bloemenschilderijen in zachte, vale tinten. Je zult het geweldig vinden!

 class=

Kies voor de stijl die bij u past!

Een schilderij is een decoratief object dat uw persoonlijkheid en karakter weerspiegelt, dus u moet het goed kiezen! Het moet over u spreken en u weerspiegelen, zodat uw gasten zich op het eerste gezicht thuis voelen.

Neem de tijd om het te observeren en te voelen, zodat het perfect in uw huis past.

Van het hoge noorden, Scandinavische stijl belichaamt de cocooning geest

De strenge en eindeloze winters hebben de inwoners van de Noordse landen ertoe aangezet zachte en warme cocons te creëren om in te leven. In de loop der tijd is de Scandinavische stijl uitgegroeid tot een modern, gezellig inrichtingselement waar we vandaag allemaal van houden. Eenvoudig meubilair met toegang tot natuurlijke materialen zoals hout en steen is voor de Scandinaviërs het middelpunt om comfortabele winters knus en warm door te brengen. Ze bruisen van de goede ideeën, dus waarom zou u zich er niet door laten inspireren.
Zo hebben ze vele kunstenaars geïnspireerd tot het maken van schilderijen met zachte en troostende tinten die van uw huis echte kleine bubbels van geluk zullen maken.
Ze passen perfect bij uw minimalistische stijl met strakke lijnen en geometrische patronen.
Lichtgewicht, ze verzwaren uw decoratie niet, maar brengen een touch van zachtheid en reliëf aan uw muren.
Laat u verleiden door deze verfrissende&veranderende trend uit Noord-Europa. Als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je niet meer anders!

Warmte nodig, kies voor een oosterse cocooning inrichting

Heeft u een vol en druk leven en wilt u dat uw interieur op u lijkt? Kies voor een oosterse inrichting met warme en geruststellende kleuren. Het vult de ruimte, zodat je je omhuld voelt door zachtheid en liefde. Sofa, bed, wandtafel, decoreer uw huis van vloer tot plafond in de stijl die u aanspreekt.
In dit perspectief zullen de schilderijen met Berberse inspiratie, hoog in kleur en met uitgesproken patronen, u uitnodigen om te reizen en te ontsnappen.
De rode en oranje tinten zullen u dynamiek en energie geven zodat uw dagen thuis vol positieve golven zijn.
Deze oosterse kunstwerken combineren felle kleuren en het spel van materialen in een totaal beheerste stijl die ze tot ware decoratiestukken op zich maken. Ze zullen uw woonkamer in een handomdraai aankleden.

Ze zijn een geweldige manier om uw woonkamer aantrekkelijker te maken. < U zult ze in een mum van tijd in uw huiskamer kunnen zien. >

Genef je over aan de zaligheid van schuldvrij nietsdoen in je kleine Oriëntaalse boudoir.
Je zult het niet meer willen verlaten!!

 class=

Weten hoe je de kleur van de foto aanpast aan de kamer in huis.

In een huis heeft elke kamer zijn eigen doel en moet zijn eigen energie hebben. Daarom moeten de schilderijen die de muren van elke kamer sieren zorgvuldig worden gekozen naar gelang van hun gebruik. In een cocooning geest, moet u een paar regels respecteren zodat de schilderijen die uw huis versieren uw sereniteit en welzijn niet verstoren.
Wat de kleuren betreft, de koude tinten zijn meer geschikt voor nachtelijke kamers om slaap en ontspanning te bevorderen. Ze helpen de hartslag te vertragen en de bloeddruk te verlagen. Genoeg om te slapen als een baby!
Wat de warme kleuren betreft, deze worden geplaatst in woonkamers, zoals de woonkamer en de keuken, zodat u energie kunt tanken zodra u wakker wordt. Ze stimuleren je creativiteit en wekken je verbeelding.
Voor een kantoor kies je voor een schilderij met gele tinten die de concentratie bevorderen en je in staat stellen om een werkdag op een serene en optimale manier uit te voeren.
Voor degenen die een grote badkamer hebben, probeer de kleur groen om je muren aan te kleden, een symbool van zuiverheid en natuur, het zal je inspireren tot frisheid en reinheid. U zult voor uzelf kunnen zorgen in een stimulerende en ontspannende sfeer.

Laat uw wensen de vrije loop, de kunst is te weten hoe je tinten en patronen op elkaar afstemt om geen visuele dissonantie in je interieur te creëren. Met deze paar eenvoudige regels, kunt u er zeker van zijn geen fout te maken!
 class=

Wat de patronen in onze schilderijen over ons zeggen.

We hebben kunnen ontdekken dat de kleuren en de stijl die u voor uw schilderij kiest, heel belangrijk zijn om een warme en cocooning sfeer te creëren. Nu zullen we ons richten op de patronen van deze schilderijen. Stimulerend of kalmerend, schilderijen kunnen eenzelfde effect hebben op uw geest en emoties als kleuren.
Groot formaat foto’s, berichtenborden of abstracte vormen, laten we eens kijken welke boodschappen u wilt overbrengen aan uw gasten en uzelf met uw interieurdecoratie of het nu in uw woonkamer is of in uw slaapkamer.
Twee keuzes staan tot uw beschikking om een cocooning spirit decoratie te creëren: de realistische of abstracte. Hier zullen wij de verschillende manieren van decoratie uiteenzetten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken die bij u past.

Realistische beelden die tot u spreken en u vertegenwoordigen

Om een warme sfeer voor u te creëren, moet de inrichting van uw woonvertrekken zacht en gastvrij zijn. Maar het moet ook overeenkomen met u en spreken over u, wie u bent en wat u wilt overbrengen.
Voor dit deel van het huis nodigen wij u uit om uw muren te kleden met foto’s van uw familie en uw reizen, impactvolle boodschappen of doeken met realistische motieven die u stimuleren en energie geven.
Op deze manier kunt u de dagen op de juiste voet beginnen en zich vullen met positieve energie.

Deze beelden die resoneren met u en een beroep doen op uw emotionele geheugen creëren een geruststellende en omhullende sfeer in uw huis.
Uw gasten zullen zich welkom voelen in een huis van uw beeld vol leven en verhalen.

De size van de modellen die u kiest, is ook van groot belang voor de toon die u wilt zetten voor uw inrichting. Voor een stimulerende ruimte kunt u kiezen voor een lappendeken van verschillende formaten doeken, waardoor u een veelheid van verschillende stopplaatsen voor uw blik krijgt. Bovendien is deze nieuwe trend momenteel erg in de mode, dus waarom zou je het niet eens proberen?

Een abstracte stijl voor inspirerend decor

Nu een rondleiding door de meer intieme kamers, zoals de slaapkamer. Deze plaatsen moeten uitnodigen tot>ontspanning en ontsnapping.
Decoratie moet er een heel bijzondere plaats innemen zonder overheersend te zijn. Inderdaad, deze kamers moeten niet overladen worden om ruimte te laten voor uw geest.
De schilderijen die er aanwezig zijn moeten daarom enkele zeer eenvoudige regels respecteren om uw tijd van ontspanning en rust niet te verstoren.

In de eerste plaats is de keuze van één groot doek geschikt voor rustkamers, het vertegenwoordigt een vluchtpunt dat visueel bevorderlijk is voor ontspanning.
In tegenstelling tot woonkamers waarin, realistische doeken en foto’s u trots voorstellen, is het in de nachtgedeelten een ander verhaal.
Hier ligt de nadruk op abstracte patronen en vrije vormen die je geest laten ontsnappen en je bevrijden van de concrete gedachten die onze geest vervuilen tijdens je ontspannende momenten.
Abstractie stimuleert de verbeelding en bevordert tegelijkertijd het loslaten.

U zult het niet geloven, het heilzame effect dat u ervan zult ondervinden in uw dagelijks leven zal totaal revolutionair zijn.
Gevenwichtig en geharmoniseerd zal uw huis een echte oase van rust zijn voor u en uw gezin.


 class=

Conclusie

U hebt nu alle sleutels in handen voor een geslaagde warme en gastvrije cocooning decoratie. Wat ook uw smaak of uw verlangens zijn, u zult altijd een schilderij vinden dat bij u past en dat van uw huis een luchtbel van geruststellende zachtheid zal maken.
Laat uw fantasie en uw verlangens de vrije loop, beperk u niet tot de traditionele codes die worden opgelegd door de tijdschriften voor decoraties.
Het is genoeg voor u om enkele eenvoudige regels te kennen om uw welzijn te waarborgen en van daaruit zult u in staat zijn om met de materialen en kleuren te spelen met de oneindigheid om u uw kleine cocon te creëren. Beperk u niet tot schilderijen, maar ga voor een totale cocooning-look door uw huis te versieren met plaids, kussens, lampen en andere decoratieve voorwerpen die u een goed gevoel geven en zo het geluk van het nietsdoen in huis herontdekken.

Wat is uw droomhuis?”

Wat is het meesterstuk van decoreren dat uw huis heeft getransformeerd?
Laat ons uw cocon ontdekken door ons te vertellen over uw favoriete stijl.

Gratis levering

vanaf 90 Euro aankoop*

Responsieve en Nederlandse, Belgische klantendienst 🇳🇱

6/7 dagen per e-mail

Levering Nederland, België

Levering in heel Nederland, België

100% veilig

PayPal / MasterCard / Visa

10% korting op de hele winkel!

Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang uw welkomstgeschenk.