Uw mandje

Responsieve klantendienst 🇳🇱

10% KORTING NU MET DE CODE SPG10

4,8/5 ★★★★★

Hoe maak je Halloween decoraties?

Halloween komt er snel aan. En het enige wat u wilt doen is de geest van Halloween uitnodigen om uw huis te regeren tijdens deze periode. Maar hoe maak je Halloweenversieringen zonder dat je geld hoeft uit te geven om versieringen te maken? Vrees niet. In dit artikel stellen we verschillende soorten doe-het-zelf Halloween-decoraties voor die de Halloweengeest ook niet zal kunnen weerstaan.

Roep op je skeletvrienden voor een meer duivelse sfeer in je huis

een gezin bestaande uit papa, mama en hun 2 kinderen (meisje en jongen) nemen met open mond de enge pauze, verkleed voor halloween. voor hen staan verlichte en angstaanjagende pompoenen op tafel.
Halloweensfeer bij ons thuis, iedereen doet mee
Het tonen van je skeletvrienden in je huis is een van de beste Halloween decoratie-ideeën. Door overal in uw huis skeletten te plaatsen, zal de geest van Halloween geen betere plaats vinden om te vertoeven dan in uw huis. Hoe maak je Halloween decoraties van skeletten?

Hoe kom je aan skeletten voor de perfecte Halloween decoratie?

Je bent zeker niet nieuw met Halloween versieren. Dus heb je waarschijnlijk een paar skeletten die je ergens in je kast hebt weggestopt. Kijk eens rond om ze terug te halen om ze weer nuttig te maken. Als ze in een onaangename staat zijn, ziet het er nog beter uit. Dat gezegd hebbende, je hoeft ze niet op te knappen voordat je ze gebruikt om een Halloweenversiering van de eeuw te krijgen. Maar als u er thuis geen in uw garderobe vindt, kunt u innovatief zijn en er zelf een maken met gerecyclede artikelen.

Hoe maak je skeletten voor Halloween

Om skeletten te maken, heb je nodig: zwart-witte stof, zwart-witte verf, een schaar, zwart-wit geverfde vellen papier en lijm. Op elke zwart gekleurde stof, gebruikt u de kleur wit. U begint met het tekenen van een menselijke schedel. Je hoeft geen professionele tekenaar te zijn om dit te doen. Teken zoals je wilt. Dan knip je de vellen papier om de botten te vormen voordat je ze op het zwarte doek lijmt. U doet hetzelfde voor de witte doek met de zwarte kleur.

Waar te versieren met Halloween skeletten?

Als het skeletten zijn die je zelf hebt gemaakt, zijn je tuin, woonkamer en de ingang van je huis de perfecte plekken om je skeletten aan een boom of een geïmproviseerde standaard te hangen. Maar als het skeletten zijn die u in uw voorraadkast had gevonden, kunt u ze ook op die plaatsen installeren. U kunt ze echter ook aan uw muren hangen alsof ze erin klimmen of aan een boom in de tuin of in een tuinstoel bij uw zwembad.

Decoreer je huis met een Halloween slinger

een witte woonkamer is versierd met zwarte en oranje halloweendecoraties. een vrolijke halloweenslinger hangt boven de witte sofa terwijl pompoenen aan de muur hangen en op de vloer liggen. een spinnenweb hangt aan de pompoenen
Sfeervolle halloweendecoratie. We gaan de woonkamer niet ontsieren
Het versieren van uw huis met een Halloween-slinger of -slingers is een geweldig idee om de Halloween-spirit in uw huis op te roepen. Maar voor deze versiering hoef je niet naar een winkel en je bankkaart te laten bloeden. Je kunt jezelf goed trakteren op een of meer Halloween slingers zonder iets uit te geven.

Hoe maak je Halloween slingers

Om zelf Halloween-slingers te maken, heb je onbruikbare vellen papier, zwart en wit krijt, stapels en ficelles nodig. Ga met zwart krijt over de vellen papier alvorens ze in een driehoek te knippen. Vervolgens schrijf je met wit krijt boodschappen naar keuze op elke uitgesneden driehoek voordat je ze met het nietje aan de touwtjes vastmaakt.

Waar te versieren met Halloween klatergoud?

Leuke vraag! Maar niet moeilijk te beantwoorden. Inderdaad, u kunt uw woonkamer decoreren met uw Halloween-slingers. Uw badkamer, uw keuken en ook uw tuin kunnen een laagje versiering krijgen met uw Halloween slingers. Het belangrijkste is dat je er in slaagt om steunen te vinden waaraan je ze ophangt om je huis, de tempel van de Halloween geest te maken.

Gebruik onbruikbare potten om griezelige Halloween potten te maken

glazen potten gevuld met katoen en spinnen met een led, troont op de tafel
Eenvoudig te maken enge potten
Om uw huis perfect te versieren voor Halloween zonder geld uit te geven aan gerecycleerde materialen, zal niets te veel moeite zijn. In feite kunt u ook de potten die u niet meer gebruikt gebruiken om prachtige Halloween decoratieartikelen te maken en van uw huis een echte fort te maken tijdens Halloween.

Hoe maak je je potten spookachtig voor Halloween

Je hoeft er niet te hard voor na te denken. Om je potten perfect te versieren voor Halloween, heb je gerecyclede vellen papier, krakers in verschillende kleuren of verf, lijm en natuurlijk gerecyclede potten nodig. Als je al deze materialen tot je beschikking hebt, kun je met zwart of ander gekleurd krijt over enkele vellen papier gaan. Dan knip je verschillende figuren uit om enge tanden, brede monden of zelfs overdreven grote ogen te krijgen. Met lijm bedek je de potjes met zwarte en witte vellen papier voordat je de enge monden, ogen en tanden die je had uitgeknipt erop plakt. Als je de stappen goed volgt en geen gebrek aan fantasie hebt, heb je een paar enge potten om je huis mee te versieren.

Welke delen van het huis moet je versieren met Halloween potten?

Er is niets enger dan je griezelige Halloweenpotjes op slechts een paar stappen van je voordeur te zetten. Uw bezoekers zullen zich een hoedje schrikken wanneer ze worden begroet door deze enge flessen voordat ze in de gaten hebben dat u midden in de nacht van Halloween zit. U kunt ze ook in uw toilet, in uw tuin of boven uw TV-toestel plaatsen om een Halloween-sfeer in uw huis te brengen.

Een kolonie vleermuizen om je huis te versieren voor Halloween

Niets is origineler en enger dan een vleermuisinvasie tijdens Halloween. Maar hoe nodig je tijdens Halloween een kolonie vleermuizen in je huis uit zonder geld uit te geven?
mooie versiering op een witte muur van zwarte papieren vleermuizen, pompoenen, een zwarte papieren boom en ook een zwart papieren spookhuis
Vleermuizen: een Halloweenklassieker

Het maken van je vleermuizen

Om je vleermuizen te maken, heb je niet veel nodig. Gewoon wat lijm, vellen zwart behang en een kleine hoeveelheid rode en witte verf. Knip de zwarte vellen papier uit in de vorm van vleermuizen. Maak er zoveel als je kunt, want het doel is om een groot leger vleermuizen te maken om de Halloween-sfeer in je huis op gang te brengen. Als je de vleermuizen hebt uitgeknipt, gebruik je de witte en rode verf om ogen voor ze te maken. Zorg ervoor dat de ogen van je vleermuizen echt griezelig zijn.

Hoe versier ik mijn huis met de vleermuizen die ik maakte

. . Op muren buiten of binnen, uw vleermuizen zullen welkom zijn om de Halloween geest in uw huis te brengen. U kunt er ook een paar in uw badkamer, toilet en op uw tuinstoelen plakken om sensatie te maken.

Schrikwekkende spinnen voor Halloween

Halloween decoratie ideeën, je krijgt ze keer op keer. Om uw bezoekers op een d&ner tijdens Halloween de stuipen op het lijf te jagen, kunt u denken aan enge spinnen die u zelf zou moeten maken zonder moeite en zonder de bank te breken natuurlijk. Maar hoe maak je enge spinnen?
op een plank hangt een decoratie van spinnenwebben met spinnen eraan. op de plank staan ook pompoenen van sinaasappels en brandende kaarsen
Spinnen en hun webben behoren tot de engste decoraties

Hoe maak je je eigen enge spinnen voor Halloween

Om enge spinnen voor Halloween te maken, hoef je je bankrekening niet te laten bloeden. Je hoeft alleen maar rond te kijken in je keuken om de benodigdheden te vinden die je nodig hebt. In feite, met chocolade minidonuts en gezouten pretzels, kunt u gemakkelijk uw spinnen maken om uw huis angstaanjagend te maken tijdens Halloween. Als je hebt wat je nodig hebt, snij je de bretzels doormidden om de poten te maken die je op elke minidonut lijmt om je spookachtige spinnen te krijgen. Daarna voeg je candy toe om ogen te maken voor je spinnen om ze nog enger te maken.

Waar kun je met je enge spinnen versieren?

Als er plaatsen zijn die je beter kunt versieren met je griezelige spinnen, dan zijn het wel de plaatsen waar je je familiemaaltijden deelt. Zo zijn er onder andere uw eetkamer en uw tuintafels. Je kunt ook je keuken versieren met deze spookachtige spinnen. En als je intussen genoeg hebt gemaakt, kun je er ook een paar nemen om je salontafel, je hoofdeinden je badkuip en je toilet te versieren.

Een slinger van katten en geesten

/wp:heading –>
. https://www.youtube.com/watch?v=L9CSaisAG2k
Een slinger vol spoken en katten is een eng Halloween-decoratie-idee. Maar je moet weten hoe je het moet aanpakken om het te laten werken. Het eerste wat je moet doen is maak je eigen kat en spook slinger van gerecyclede items en het tweede wat je moet doen is het ophangen waar je het nodig hebt.

Hoe maak je een kat en spook slinger voor Halloween

Om een kat en spook slinger te maken voor Halloween, heb je zwart geverfde vellen papier en een schaar nodig. Vervolgens ga je de zwarte vellen papier uitknippen met scherpe oren om die van de kat na te bootsen. Als de uitsnijding klaar is, moet u de schaar gebruiken om twee kleine gaatjes als ogen te maken en u bent klaar.

Waar hang je de kat en spook slinger voor de perfecte griezelige Halloween decoratie?

Om een huiveringwekkende en Halloween-waardige versiering bij u thuis te hebben met een kat en spook slinger, hoeft u hem alleen maar aan uw verlichte kerstboom te hangen. En om het perfect te maken, zorg je ervoor dat elk lichtje op je kerstboom door een gaatje in het papier gaat dat in de vorm van een kattenkop is geknipt. De kerstboom of spar kanin uw tuin staan of gewoon in een hoekje bij de ingang van uw woonkamer. Waar het ook wordt geplaatst, het Halloween-effect zal nog steeds op punt staan om uw bezoekers af te schrikken.

Het Halloweengevoel oproepen om je huis te versieren

Op een dressoir in de woonkamer staat een glazen kandelaar met Halloween erop geschreven. Een fotolijstje met een vleermuis erop. Een zwarte kaars op een kandelaar brandt en de was druipt op het meubilair.
De geest van Halloween wordt opgeroepen met kaarsen
Er zijn zeker verschillende Halloweendecoratie-ideeën om tijdens Halloween een spookachtige sfeer in je huis te creëren, maar deze para&t nog enger. Inderdaad, voor meer Halloween-effect in uw huis, is er niets beter dan de Halloween-spirit in uw huis op te roepen met gerecycleerde voorwerpen die geen marktwaarde meer hebben. Om de Halloween-spirit in je huis op te roepen, hoef je alleen maarlege melkflessen te verzamelen die je in huis hebt. Maak ze indien nodig schoon alvorens ze te versieren met een zwarte stift. En voor het versieren van deze flessen hoef je geen genie te zijn. Teken gewoon ogen, scherpe verschrikkelijke tanden, enorme monden en hallucinerende oren op de flessen. Dan doe je een LED theelichtje in elke fles voordat je ze aansteekt. Wees gerust, het resultaat zal aan uw verwachtingen voldoen. Maar waar zet je ze neer voor de perfecte Halloween decoratie?

Hoe versier ik mijn huis met de Halloween sfeer?

Voor de perfecte, angstaanjagende decoratie hoeft u alleen maar melkflessen die de Halloween-spirit belichamen in de hoeken van uw woonkamer, uw keuken en in de bomen in uw tuin te plaatsen. U kunt er ook een paar in uw badkamer en in uw slaapkamers zetten. En als je je bezoekers wilt laten schrikken, ga dan een meter achter je hek in de rij staan. Om verder te gaan met je interieurdecoratie, bekijk ons artikel over hoe je interieurdecoratie.

Griezelige lichtjes voor Halloween versiering

Het is waar dat verlichtingsarmaturen worden gekocht om een huis te versieren. Maar voor het versieren van Halloween hoeft u geen geld uit te geven aan enge lichtkransen. Je moet gewoon pro-actief zijn in het gebruiken van wat je in huis hebt om het Halloween gevoel te creëren.
Verschillende pompoenkandelaars staan op een rij voor een witte muur.
Er zijn veel mogelijkheden voor Halloween verlichtingsdesign

Hoe maak je lichtjes om een Halloweengevoel te creëren tijdens Halloween

Om Halloween lichtjes te maken, heb je een marker, LED waxinelichtjes en plastic en glas nodig. Om het te maken, gebruik je de marker om schrikwekkende tekeningen te maken op de plastics en glazen. Als het niet lukt met de glazen, zoek dan naar plakband en plak dat op de glazen voordat je je ontwerp maakt. Zodra u de motieven op de plastics en de glazen hebt aangebracht, plaatst u onder elk glas en onder elk plastic een LED-verwarmingslampje dat u vervolgens aansteekt.

Hoe versier je je huis met de Halloween lichtjes die je net gemaakt hebt

Als het op decoreren aankomt, hoeft u niet de bank te breken. Schik uw lichten naar uw fantasie waar u maar wilt. De poort, de tuin, het zwembad en zelfs het toilet zijn perfecte plaatsen voor deze Halloween decoratie.

Een angstaanjagende mummie deur voor Halloween

Je hebt al verschillende soorten Halloween-decoraties geprobeerd, maar nog geen enge gemummificeerde deur? Maar hoe maak je een enge gemummificeerde deur voor Halloween? Om uw deur tijdens Halloween te versieren, hebt u een rol plakband, watzwarte verf nodig die u na Halloween kunt opruimen en een paar scharen. Met de tape maak je ogen, tanden, mond en zelfs botten die je op je deur plakt. Dan ga je met de zwarte verf over de deur. Laat het een poosje drogen voordat je de tapes verwijdert. Het resultaat zal perfect zijn voor een opmerkelijke Halloween decoratie. U kunt deze truc toepassen op uw poort en waarom niet op de deur die toegang geeft tot uw woonkamer. Voor de deur die toegang geeft tot uw woonkamer, kunt u na de decoratie camoufleren met uw gordijn om uw bezoekers te verrassen zodra ze het gordijn willen verwijderen om uw deur te openen.

Geesten ballonnen voor horror decoratie

Er is geen tekort aan ideeën om je huis tijdens Halloween te versieren zonder de bank te breken. Hier is nog een Halloween decoratie idee. Koop ballonnen en zoek wat zwarte verf. Teken op elke ballon enge ogen en een mond die groot genoeg is voor vampiertanden. Blaas de ballonnen vervolgens op met heliumgas om te voorkomen dat ze eerder dan verwacht worden opgeblazen. < U kunt de ballonnen ook als alternatief voor het vliegtuig gebruiken, zolang ze maar niet beschadigd zijn. Als de ballonnen eenmaal goed zijn opgeblazen, hang ze overal in je woonkamer, eetkamer, badkamer, en zelfs je slaapkamers voor een echte Halloween sfeer. Je kunt er ook een paar in je bomen buiten je huis hangen en er ook een paar in je zwembad gooien.

Je weet nu hoe je Halloween decoraties moet maken

Halloween decoratie ideeën, er zijn er duizenden. Toegegeven, we hebben net een paar van onze Halloween decoratie ideeën met jullie gedeeld. Maar er zijn er nog veel meer. U kunt er ook een paar zoeken op Pinterest, daar vindt u vast iets als onze decoratie-ideeën niet genoeg zijn. Deel uw ideeën voor Halloween-decoratie met ons in de reacties hieronder. Heb je onze decoratie ideeën al geprobeerd? Wat vond je ervan?
Gratis levering

vanaf 90 Euro aankoop*

Responsieve en Nederlandse, Belgische klantendienst 🇳🇱

6/7 dagen per e-mail

Levering Nederland, België

Levering in heel Nederland, België

100% veilig

PayPal / MasterCard / Visa

10% korting op de hele winkel!

Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang uw welkomstgeschenk.