-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Schilderij slapende rode vos

De uitzonderlijke kwaliteit van het papier dat voor dit schilderij van de slapende rode vos is gebruikt, geeft het een textuur die aangenaam aanvoelt, terwijl de levendige, intense kleuren die voor de tekening zijn gebruikt u in de ban van dit schilderij zullen raken.

De geruststellende aanwezigheid van de zachtjes rustende vos zal een rustgevende toets geven aan elke ruimte in uw huis.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> S : 10 x 15 cm x2 | 10 x 20 cm x 2 | 10 x 25 cm x1
> M : 20 x 35 cm x2 | 20 x 45 cm x2 | 20 x 55 cm x1
> L : 30 x 40 cm x2 | 30 x 60 cm x2 | 30 x 80 cm x1
> XL : 40 x 60 cm x2 | 40 x 80 cm x2 | 40 x 100 cm x1

Een schilderij met nauwgezette details

Het schilderij van de slapende rode vos is een meesterwerk van kunst dat u meeneemt naar de wildernis. Met zijn weelderige en realistische kleurenpalet verbeeldt het een slapende rode vos, gevangen in al zijn natuurlijke schoonheid.

De nauwgezette details van de zijdezachte vacht en de kalm gesloten ogen geven de indruk dat de vos in rust is, alsof hij de perfecte schuilplaats heeft gevonden om te rusten. Verwen uzelf met dit prachtige artistieke stuk om een opvallend tintje aan elke kamer te geven!

main-image-2

Chique decoratie

Dit schilderij van een slapende rode vos is ideaal om een woon- of slaapkamer mee te versieren. Het past perfect bij een moderne of landelijke chique decoratiestijl. Natuurliefhebbers zullen ook betoverd zijn door dit werk, dat ons er subtiel aan herinnert dat onze wereld onvermoede wonderen herbergt.

Deze canvasprint op een houten spieraam wordt klaar om op te hangen geleverd zodra u hem ontvangt, zodat u optimaal kunt profiteren van zijn uitzonderlijke charme zonder een moment te verspillen.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Partijen

5-delig schilderij

Technisch

Spuiten

Type

Afdrukken op canvas