-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Schilderij sprookjesbos

Met dit sprookjesachtige schilderij van een vos kunt u in uw huis laten zien waar u het meest van houdt. Als u bijzonder dol bent op deze harige wezens en houdt van fantastische, inspirerende voorstellingen, dan is dit het schilderij voor u.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> XS : 20cmx30cm x3
> S : 30cmx45cm x3
> M : 40cmx60cm x3
> L : 50cmx75cm x3
> XL : 60cmx90cm x 3

Een sprookjesachtige voorstelling

Deze sprookjesachtige vossenschilderij combineert deze majestueze wilde dieren met hun lichtgevende witte vacht met een inspirerende, sprookjesachtige nachtelijke wereld. Drie vossen zijn verlicht terwijl de duisternis hen volledig omringt, vooral degene in het midden die gloeit met een gouden aura.

Verstrikt in hun eigen draaikolk nodigen ze uit tot dagdromen en nemen ze u onmiddellijk mee in hun ongelooflijke universum waar ze lijken te heersen over de wereld om hen heen.

img_Tableau-renard-feerique_2-1

Ideaal voor uw huis

Dit driedelige werk past gemakkelijk in uw interieur en voegt een mysterieus en fascinerend tintje toe. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat het perfect op een lege muur past, bijvoorbeeld boven een bank of bed.

Ook kunt u overwegen om de drie stukken afzonderlijk uit te stallen om verschillende delen van uw huis te verfraaien en nog meer uit deze afbeelding te halen!

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Type

Afdrukken op canvas

Technisch

Spuiten

Partijen

3-delig schilderij