-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Schilderij vos in de sneeuw bij zonsondergang

Dit schilderij van een man op straat is een kunstwerk dat een poëtische en vernieuwende benadering biedt. De afbeelding toont een rode vos met een praktische stem, vastgebonden aan de sneeuw in een winterse omgeving.

Het gebied strekt zich uit over de horizon en biedt een prachtig spectrum van lichte en donkere kleuren.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> S : 10 x 15 cm x2 | 10 x 20 cm x2 | 10 x 25 cm x1
> M : 20 x 30 cm x2 | 20 x 40 cm x2 | 20 x 50 cm x1
> L : 30 x 40 cm x2 | 30 x 60 cm x2 | 30 x 80 cm x1

De vos, een majestueus dier

Het schilderij vos in de sneeuw bij zonsondergang is een ware uitnodiging tot contemplatie. De afbeelding van een majestueuze vos te midden van de besneeuwde natuur trekt meteen de aandacht en nodigt de kijker uit om zich onder te dompelen in een kalm en rustgevend universum.

De warme kleuren van de zonsondergang contrasteren subtiel met de koude, witte tinten van de sneeuw en zorgen voor een harmonieus geheel

De warme kleuren van de zonsondergang contrasteren subtiel met de koude, witte tinten van de sneeuw en zorgen voor een harmonieuze balans tussen winterse roest en oranje intensiteit.

IMG_06_23_tableau_renard_neige_coucher_soleil

Een mystiek schilderij

De aanwezigheid van de vos geeft het schilderij een mystiek aura: zijn rechtopstaande, trotse houding, zijn smetteloze vacht die delicaat verlicht wordt door de stralen van de ondergaande zon en zijn doordringende blik maken de marter onweerstaanbaar charismatisch.

Praktisch en gemakkelijk aan te passen aan uw voorkeuren

Praktisch en gemakkelijk aan te passen aan uw voorkeuren, is het ook een uitstekend cadeau-idee dat zowel jonge als oude natuurliefhebbers zal aanspreken, evenals iedereen die op zoek is naar een werk dat doordrenkt is van een zekere visuele poëzie voor hun dagelijks leven.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Partijen

5-delig schilderij

Technisch

Spuiten

Type

Afdrukken op canvas