-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Schilderij vos met reebruine en witte vacht

Geef uw inrichting een origineel tintje met dit vossen-schilderij met reebruine en witte vacht, vooral als u een fan van vossen bent. Deze wilde wezens zijn mysterieus en in sommige culturen wordt zelfs gedacht dat ze een bovennatuurlijke rol spelen.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> XS : 20cmx30cm x3
> S : 30cmx45cm x3
> M : 40cmx60cm x3
> L : 50cmx75cm x3
> XL : 60cmx90cm x 3

Uitzonderlijk bont

Het vossenschilderij in reebruin en wit bont is een lust voor het oog met zijn drie majestueze vossen die eruitzien alsof ze in een fantasiewereld dansen. Hun witte vacht getint met roodbruin is uniek en trekt direct de aandacht.

Ondoyant en glinsterend, doet het denken aan het sluwe karakter en de elegantie van de vossen. In feite hebben vossen meerdere staarten, wat bewijst dat ze geesten zijn met uitzonderlijke krachten.

Vossen worden ook wel “vossen” genoemd

img_Tableau-renard-a-fourrure-fauve-et-blanche_2

Aanpasbaar aan uw interieur

Dit schilderij bestaat uit drie unieke delen met hun individuele voorstellingen. Elk toont een andere vos in een eigen houding. Toch vullen ze elkaar alle drie harmonieus aan, omdat de afgebeelde dieren zoveel overeenkomsten hebben.

U kunt kiezen uit vijf formaten voor dit werk en er de juiste plaats voor vinden in uw inrichting. Het is ook mogelijk om de drie stukken van elkaar te scheiden en ze op verschillende muren te plaatsen, of zelfs in aparte kamers.

U kunt kiezen uit vijf formaten voor dit werk en er de juiste plaats voor vinden in uw inrichting

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Type

Afdrukken op canvas

Technisch

Spuiten

Partijen

3-delig schilderij