-10% Met de Code DCM10

Moderne foto van een teckel voor in de woonkamer – Canvas afdrukken

Dit driedelige schilderij toont een teckelhond. Je levensgezel in een schilderij. Voeg wat liefs en liefde toe aan uw huisdecor met dit schilderij van uw favoriete hond.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).

Maten

> S : 20cmx30cm x3
> M : 30cmx50cm x3
> L: 40cmx60cm x3
> XL: 50cmx70cm x3

Basset

<De Teckel stamt af van de Duitse Teckel en is een zeer goede jager. De Teckel weet ook hoe hij kalm en schattig moet zijn.

Een trouwe metgezel

De hond wordt vaak voorgesteld als de beste vriend van de mens, en niet voor niets. Hun aanwezigheid aan onze zijde heeft vele voordelen en stelt ons in staat ons dagelijks leven te verbeteren.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Kleur

Zwart

Formaat

Horizontaal

Partijen

3-delig schilderij