Schilderij met geometrische vormen van een olifant – Canvas afdrukken
-10% Met de Code ETE10

Schilderij met geometrische vormen van een olifant – Canvas afdrukken

Zet uw interieur in de kijker met deze olifant in veelkleurige geometrische vormen. Dit schilderij zal uw interieur een bijzonder effect geven door zijn ongewone originaliteit.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).
100% veilige betaling

Maten

> S : 35cmx50cm
> M : 45cmx60cm
> L: 60cmx80cm
> XL: 75cmx100cm

Geometrische vormen

Dit levendige schilderij met zijn verschillende kleuren zal sfeer geven aan uw interieur. Deze geometrische vormen geven een reliëfeffect aan dit schilderij.

.

Slim en beschermend

De olifant is een van de grootste dieren die op onze planeet leven. Het is ook een van de sterkste, ondanks zijn zachte energie en oneindige wijsheid.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Kleur

Veelkleurig

Partijen

Schilderij 1 deel

Formaat

Verticaal