Tableau éléphant dieu hindou Ganesh Tableau Animaux Tableau Éléphant
Schilderij met een afbeelding van de Hindoe god Ganesh – Canvas afdrukken
-10% Met de Code HALLO10

Schilderij met een afbeelding van de Hindoe god Ganesh – Canvas afdrukken

Dit weelderige schilderij stelt Ganesh voor, de Hindoe-god van de olifanten. De mythe en de symboliek rond hem maken hem tot een van de meest vereerde goden in India en andere Aziatische landen. Hij zal een rustgevende en spirituele sfeer in uw huis brengen.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).
100% veilige betaling

Maten

> S : 30cm x 50cm
> M : 45cm x 60cm
> L : 60cm x 80cm
> XL : 75cm x 100cm

Ganesh

Ganesh is een half-olifant, half-mens god wiens verschijning dateert uit het begin van onze jaartelling. Deze Hindoegod is het symbool van wijsheid, intelligentie, opvoeding en voorzichtigheid, de beschermheer van scholen, arbeiders en kennis.

Slim en beschermend

De olifant is een van de grootste dieren die op onze planeet leven. Het is ook een van de sterkste, ondanks zijn zachte energie en oneindige wijsheid.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Technique

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Couleurs

Noir, Gris

Format

Vertical

Partie

Tableau 1 partie