-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Schilderij met een afbeelding van de Hindoe god Ganesh – Canvas afdrukken

Dit weelderige schilderij stelt Ganesh voor, de Hindoe-god van de olifanten. De mythe en de symboliek rond hem maken hem tot een van de meest vereerde goden in India en andere Aziatische landen. Hij zal een rustgevende en spirituele sfeer in uw huis brengen.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> S : 30cm x 50cm
> M : 45cm x 60cm
> L : 60cm x 80cm
> XL : 75cm x 100cm

Ganesh

Ganesh is een half-olifant, half-mens god wiens verschijning dateert uit het begin van onze jaartelling. Deze Hindoegod is het symbool van wijsheid, intelligentie, opvoeding en voorzichtigheid, de beschermheer van scholen, arbeiders en kennis.

Slim en beschermend

De olifant is een van de grootste dieren die op onze planeet leven. Het is ook een van de sterkste, ondanks zijn zachte energie en oneindige wijsheid.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Technique

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Couleurs

Noir, Gris

Format

Vertical

Partie

Tableau 1 partie