-10% Met de Code DCM10

Schilderij afbeelding van 2 bruine koeien schilderij – Canvas afdrukken

Decoreer uw huis met dit prachtige schilderij in bruine en grijze kleuren. U zult het heerlijk vinden om thuis te zijn met deze 2 prachtige koeien met verf effecten. Ze zullen uw interieur verfraaien.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).

Maten

> XS : 20cmx30cm
> S : 30cmx40cm x1
> M : 35cmx50cm x1
> L : 45cmx60cm x1
> XL : 60cmx80cm x1

Verf effecten koeien

Deze twee koeien met verfeffect zullen u een goed gevoel geven met hun schattige gezichten. Dit verf effect zal uw huis meer artistieke.

Een sterk symbool

De koe is een spiritueel dier in verschillende oude culturen van Egypte en India, maar ook in Europa. Voor sommigen vertegenwoordigt zij een godin, voor anderen een symbool van overvloed en vruchtbaarheid.

De koe is een spiritueel dier in verschillende oude culturen in Egypte en India, maar ook in Europa.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Kleur

Bruin, Grijs

Formaat

Horizontaal

Partijen

Schilderij 1 deel