Schilderij afbeelding van indiaanse wolf – Canvas afdrukken
-10% Met de Code HALLO10

Schilderij afbeelding van indiaanse wolf – Canvas afdrukken

Ga op avontuur met deze Indiaanse wolf die een wilde sfeer in uw huis zal brengen. De pijlen op zijn achterhoofd en de dromenvanger met de mooie blauwe veren in zijn vacht trekken je naar hem toe.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).
100% veilige betaling

Maten

> S : 35cm x 50cm
> M : 45cm x 60cm
> L : 60cm x 80cm
> XL : 75cm x 100cm

Indiaanse wolf

Kijk hoe deze mooie indiaans uitziende wolf je flat komt veroveren. Deze warme kleuren zullen u sereniteit brengen en een gevoel van bescherming dat deze wolf uitstraalt.

.

Onafhankelijk en beschermend

Vaak afgeschilderd als agressief en wild, belichaamt de wolf vooral de geest van onafhankelijkheid en het beschermende instinct in feite wolven zijn wilde dieren die niet gemakkelijk gedomesticeerd kunnen worden

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Formaat

Verticaal

Kleur

Veelkleurig

Partijen

Schilderij 1 deel