Tableau loup et pleine lune cosmique
Schilderij afbeelding van wolf en een volle kosmische maan – Canvas afdrukken
-10% Met de Code HALLO10

Schilderij afbeelding van wolf en een volle kosmische maan – Canvas afdrukken

Dit schilderij stelt een wolf voor onder de volle maan, in een kosmische wolk. De geest van de wolf die zich openbaart bij volle maan zal je meevoeren naar de Melkweg.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).
100% veilige betaling

Maten

> S : 35cm x 50cm
> M : 45cm x 60cm
> L : 60cm x 80cm
> XL : 75cm x 100cm

Legendarisch

De legende vertelt dat de maan op een nacht naar de aarde kwam, een wolf ontmoette en de nacht pratend doorbracht. De maan werd verliefd op de geest van de wolf, en stal zijn schaduw. Sindsdien huilt de wolf naar de maan om zijn schaduw terug te smeken.

Tableau loup et pleine lune cosmique

Onafhankelijk en beschermend

Vaak afgeschilderd als agressief en wild, belichaamt de wolf bovenal de geest van onafhankelijkheid en het beschermende instinct in feite wolven zijn wilde dieren die niet gemakkelijk te domesticeren zijn.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Kleur

Donkerblauw, Wit

Formaat

Verticaal

Partijen

Schilderij 1 deel