-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Schilderij Marvel Superheld

Deze Marvel Super Heroes-strip is perfect voor fans van Marvel-personages. Het enorme superteam is gemaakt van rechtop, klaar om te vechten, met mooie kleuren en opvallende details. De illustraties zijn getekend op helder, hardback papier voor een geweldige, strakke look.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
> M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
> L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
> XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Klaar om de wereld te redden!

Het Marvel Superhero Ensemble schilderij is een waar meesterwerk voor alle fans van het Marvel-universum. Dit unieke en fascinerende kunstwerk is een eerbetoon aan alle iconische helden van het Marvel-universum, zoals Spider-Man, Iron Man, Captain America, de Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye en nog veel meer.

Het Marvel Superhero Ensemble schilderij is een waar meesterwerk voor alle fans van het Marvel-universum

Het Marvel Superhero Ensemble-bord is een pronkstuk dat zeker in het oog zal springen bij iedereen die de kamer binnenkomt. Met zijn sterke, gedurfde kleuren is het onmogelijk om de schoonheid van deze kunstvorm te negeren. Het ontwerp van het schilderij is gewoon ongelooflijk, met elk personage in realistisch detail afgebeeld.

Marvel superhelden
Marvel Superhelden

Een wereld vol helden!

Het Marvel Superhelden bord is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur gegarandeerd zijn. Het is ook gemakkelijk te installeren dankzij het steriele, stevige frame. Je kunt het gemakkelijk ophangen aan elke muur in je huis of kantoor.

Of ik nu een die-hard fan ben van het Marvel universum of gewoon een kunstliefhebber, het Marvel Superhero Ensemble schilderij is een perfecte keuze om een vleugje stijl en verfijning toe te voegen aan je ruimte. Het is een ideaal cadeau voor verjaardagen, jubilea of andere speciale gelegenheden. Kortom, het Marvel Superhero Ensemble schilderij is een uitzonderlijk kunstwerk dat een speciale plek in je collectie verdient. Met zijn tijdloze schoonheid en verbluffende ontwerp zal het zeker tot de verbeelding spreken.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Partijen

5-delig schilderij

Formaat

Horizontaal