-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Schilderij Repetitie van een ballet op het podium door Edgar Degas

Dit schilderij van een balletrepetitie op het podium door schilder Edgar Degas is een prachtig werk dat prachtig zal staan in de huizen van dans- of balletliefhebbers. Met zijn donkere tinten past dit schilderij goed bij eenvoudige, opgeruimde decoraties.

🇫🇷 Made In France: Schilderij gemaakt in onze Franse werkplaats

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> XS : 13cmx18cm
> S : 21cmx30cm
> M : 30cmx45cm
> L : 40cmx60cm
> XL : 60cmx80cm
> XXL : 70cmx100cm

Op het podium!

Deze table Rehearsal van een ballet op het podium van de beroemde Franse kunstenaar Edgar Degas geeft weer wat elke danser moet doormaken om voor honderden of duizenden kijkers te dansen: een repetitie op het podium (zodat alle podiumdetails worden verfijnd en bewerkt onder de omstandigheden van een echte voorstelling, zodat alles perfect is op tijdstip T). Heeft u er ooit van gedroomd om in de schijnwerpers te staan?

Tableau Répétition d'un ballet sur la scène d'Edgar Degas site jpg

Een uitmuntende artiest

Edgar Degas is een van de grootste kunstenaars van Frankrijk. Schilder, beeldhouwer, prentkunstenaar, naturalist en lid van de oprichters van de impressionistische beweging, is hij het meest bekend om zijn werken met scènes van dans of klassieke dansrepetities. Hang met trots een uitvoering van een van deze werken in uw huis, en aarzel niet om dans- of schilderlessen te nemen als dat uw droom is!

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Afmetingen

XS, S, M, L, XL, XXL

Schilderij frame

Met frame, Alleen canvas

Partijen

Schilderij 1 deel

Formaat

Horizontaal