-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Schilderij Vrouw zittend naast een vaas bloemen van Edgar Degas

Dit schilderij, Vrouw naast een boeket bloemen van Edgar Degas, is een schilderij in groene en donkere tinten dat de kleuren van de bloemen, die het middelpunt van het werk vormen, naar voren brengt. Dit ontwerp is perfect voor een rustiek, minimalistisch of plantaardig interieur!

🇫🇷 Made In France: Gemaakt in onze Franse werkplaats

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> XS : 13cmx18cm
> S : 21cmx30cm
> M : 30cmx45cm
> L : 40cmx60cm
> XL : 60cmx80cm
> XXL : 70cmx100cm

Een elegant bloemenschilderij

Dit schilderij Vrouw zittend naast een vaas met bloemen is een prachtig werk van de kunstenaar Edgar Degas. Deze illustreerde een vaas gevuld met een indrukwekkend boeket bloemen gekleurd en gevarieerd waarnaast een vrouw prachtig zit.

Tableau Femme assise à côté d'un vase de fleurs d'Edgar Degas site jpg

Een uitmuntende artiest

Edgar Degas is een van de grootste kunstenaars van Frankrijk. Schilder, beeldhouwer, prentkunstenaar, naturalist en lid van de oprichters van de impressionistische beweging, is hij het meest bekend om zijn werken met scènes van dans of klassieke dansrepetities. Hang met trots een uitvoering van een van deze werken in uw huis, en aarzel niet om dans- of schilderlessen te nemen als dat uw droom is!

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Afmetingen

XS, S, M, L, XL, XXL

Schilderij frame

Met frame, Alleen canvas

Partijen

Schilderij 1 deel

Formaat

Horizontaal