-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Schilderij dat een fee afbeeldt – Canvas afdrukken

Hang fantastische landschappen in uw huis zoals dit prachtige schilderij. Omgeven door glinsterende bomen, verschijnt een klein meer met een zwaan in een kalme atmosfeer. Achter deze bomen wacht een kasteel op je, dus kom het ontdekken met dit schilderij.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> S : 35cmx50cm
> M : 45cmx60cm
> L : 60cmx80cm
> XL : 75cmx100cm

Heldere bomen

Kom naar dit magisch ogende landschap om een ongelooflijke nieuwe plek te ontdekken. Dit verbluffend mooie landschap zal u zeker bevallen en uw huis opwaarderen. Zoek niet verder en ga naar een sprookjeswereld met dit schilderij.

Trots om er goed uit te zien

Bomen zijn altijd essentieel geweest voor het menselijk leven en het goed functioneren van de planeet. Breng een ode aan de natuur met een mooi boomschilderij thuis.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Spuitbussen

Type

Impression sur Toile

Kleur

Grijs, Groen

Formaat

Verticaal

Partijen

Schilderij 1 deel