-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Schilderij afbeelding van paarse raceauto – Canvas afdrukken

Hang dit prachtige schilderij van een paarse raceauto in een straat waar wolkenkrabbers de nacht verlichten. Deze blauwe en paarse kleuren zullen uw interieur opfleuren. Maak indruk op je vrienden met deze prachtige auto die op dit schilderij te zien is.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> M: 20x40cmx3
> L: 30x60cmx3

Racewagen

Ga achter het stuur zitten en scheur over snelle wegen met meer dan 100 km per uur in een Alfa Romeo, Ferrari of zelfs een Mercedes. Dat is wat dit schilderij je laat zien, snelheid en de droom om te ontsnappen. Dus hou je vast aan dit schilderij en laat jezelf dromen.

Tableau-voiture-de-course-violette2

Rijden zonder grenzen

Rijd zonder grenzen, zonder beperkingen, zo vrij als een vogel in je auto. Ga de weg op in een luxe auto, race auto, oldtimer, verzamelaars auto en vele anderen.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Peinture pulvérisation

Type

Toile Impressions

Formaat

Horizontaal

Kleur

Blauw, Violet

Partijen

3-delig schilderij