Tableau fourchettes de fruits
Schilderij afbeelding van fruitvork – Canvas afdrukken
-10% Met de Code HALLO10

Schilderij afbeelding van fruitvork – Canvas afdrukken

Dit fruitige en verfrissende schilderij stelt vruchten op vorken voor. Pruim, perzik, peer, kers… Uw favoriete vruchten in een kleurrijke afbeelding. Breng uw decoratie weer tot leven en ruik dit zoete fruitige parfum.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).
100% veilige betaling

Maten

> S : 20cm x 30cm x3
> M : 30cm x 50cm x3
> L : 40cm x 60cm x3

Tutti Frutti

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, het zijn 5 stuks fruit en groente per dag! Deze tafel geeft je zin om in een verse, dorstlessende vrucht te bijten.

Tableau fourchettes de fruits

Verleid met smaak

Ontdek de verschillende smaken van eten bij u thuis. Door gerechten met verschillende smaken, texturen en kleuren, kunt u gemakkelijk het gerecht vinden dat uw smaakpapillen zal doen sidderen.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Kleur

Veelkleurig

Formaat

Verticaal

Partijen

3-delig schilderij