Tableau femme et cygne Tableau Femme Tableaux originaux
Schilderij afbeelding van vrouw en een zwaan – Canvas afdrukken
-10% Met de Code HALLO10

Schilderij afbeelding van vrouw en een zwaan – Canvas afdrukken

Dit prachtige schilderij stelt een vrouw voor die naast een zwaan op het water ligt. Zij is gekleed in een witte jurk waarvan de draperie herinnert aan de beweging van de wolken. Duiven vliegen over haar heen. Een zinnelijk en zuiver schilderij dat de indruk wekt een werk van een groot schilder te zijn.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).
100% veilige betaling

Maten

> XS : 20cm x 30cm x3
> S : 30cm x 50cm x3
> M : 40cm x 60cm x3
> L : 50cm x 70cm x3
> XL : 60cm x 80cm x3

Elegantie

Een schilderij dat u het gevoel zal geven een meesterwerk in huis te hebben, maak een statement met dit prachtige schilderij.

c-5.jpg (1)

Vrouwen

Vrouwen zijn sensuele, intelligente en mooie wezens. Ze zullen uw interieur verfraaien met hun charmes en betoverende uiterlijk. Al deze vrouwen zijn verschillend, dus kies degene die je leuk vindt om je interieur mee in te richten.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Type

Canvas afdrukken

Druktechnieken

Spuitbussen

Kleur

Wit

Formaat

Horizontaal

Partijen

3-delig schilderij