Tableau Paris Paris
Schilderij die een Parijs afbeeldt – Canvas afdrukken
-15% Met de Code SOLDES15

Schilderij die een Parijs afbeeldt – Canvas afdrukken

Dit prachtige driedelige schilderij met een retro-uitstraling stelt historische en niet te missen plaatsen in Parijs voor. Een brug zoals alle prachtige bruggen in de stad, gebouwen in Haussmaniaanse stijl, de Concorde-fontein, de Notre Dame en de beroemde Eiffeltoren.

Wissen

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).
100% veilige betaling

Maten

> XS : 20cmx30cm x3
> S : 30cmx50cm x3
> M : 40cmx60cm x3
> L: 50cmx70cm x3
> XL: 60cmx80cm x3

Rondleiding

Parijs, de stad van het licht, stad van de liefde. Dit schilderij als souvenir van deze charmante plek. Een vintage en tegelijkertijd moderne touch voor uw interieur met dit schilderij.

c
Tableau paris

Een historische stad

Parijs is sinds de tijd van de koningen een centrum van activiteit bij uitstek geweest in Frankrijk en de wereld. Dit heeft geresulteerd in talrijke gebouwen die getuigen van de evolutie van de stad.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Type

Canvas afdrukken

Druktechnieken

Spuitbussen

Kleur

Beige

Formaat

Horizontaal

Partijen

3-delig schilderij