-10% Met de Code DCM10

Moderne chakra meditatie foto voor de woonkamer – Canvas afdrukken

Dit schilderij stelt een persoon in meditatie en zijn chakra’s voor. Feng Shui is de zoektocht naar Zen leven. Het openen van de chakra’s en meditatie helpt je ook om in harmonie met je omgeving te leven.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).

Maten

> S : 20cmx40cm x2, 20cmx55cm x2
> M : 30cmx60cm x2, 30cmx80cm x2

De 7 chakra's

Er zijn zeven chakra’s om bewust van te zijn: de wortelchakra, de sacrale chakra, de zonnevlechtchakra, de hartchakra, de keelchakra, het derde oog en de coronale chakra.

Laat de Chi circuleren

Feng Shui is een Zen-methode die ons leert hoe we elke kamer in ons huis op de juiste manier kunnen inrichten en decoreren. Het basisprincipe is dat de energie, “Chi”, op de best mogelijke manier in uw huis circuleert.

Feng Shui is een Zen-methode die ons leert hoe we elke kamer in ons huis moeten indelen en inrichten.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Peinture parpulvérisation

Type

Canvas afdrukken

Kleur

Veelkleurig

Formaat

Horizontaal

Partijen

4-delig schilderij