Tableau Parlement Hongrois, Budapest
Schilderij afbeelding van Hongaars parlement, Boedapest – Canvas afdrukken
-10% Met de Code DCG10

Schilderij afbeelding van Hongaars parlement, Boedapest – Canvas afdrukken

Dit schilderij stelt het Hongaarse Parlement voor, dat in Boedapest is gevestigd. Dit majestueuze gebouw dateert uit het begin van de eeuw en is sinds 1902 de zetel van de Hongaarse Nationale Vergadering. Breng een beetje geschiedenis in uw huis met dit prachtige schilderij.

Geen garanties:

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Afdrukken op linnen van hoge kwaliteit
  • Levering met tracking in Nederland en België. 
  • De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst in onze drukkerij (kies de optie met frame).

Maten

> S : 20cmx30cm x3
> M : 30cmx50cm x3

Historisch Monument

Dit weelderige gebouw met een mengeling van barok en neogotiek heeft een symmetrische voorgevel. Een kunstwerk van architectuur in uw woonkamer.

Tableau Parlement Hongrois, Budapest

Moderne schilderijen

Stadsschilderijen geven een interieur een moderne en ambitieuze stijl. Ontdek ‘s werelds mooiste metropolen in een stedelijke stijl.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Druktechnieken

Spuitbussen

Type

Canvas afdrukken

Kleur

Blauw, Oranje

Formaat

Verticaal

Partijen

3-delig schilderij