-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Schilderij een manga-versie van het Laatste Avondmaal met One Punch in de hoofdrol

Deze manga-versie van het Laatste Avondmaal, met One Punch in de hoofdrol, is een uniek meesterwerk dat fans van het manga-universum zullen bekoren. Het beeldt de bijbelse scène van het Laatste Avondmaal uit, met Jezus en zijn discipelen rond de tafel, maar deze keer is One Punch de hoofdpersoon.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
> M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
> L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
> XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Een origineel doek

Het schilderij toont de beroemde manga One Punch Man, die de hoofdrol speelt. Saitama, de hoofdrolspeler, zit aan tafel met de andere personages uit de manga, allemaal afgebeeld in een klassieke mangastijl. De compositie is zeer interessant en kleurrijk, met heldere, verzadigde kleuren die perfect passen bij de sfeer van de scène.

3-6

Durf uw stijl op te leggen

Ditschilderij van de manga-versie van het Laatste Avondmaal is een uniek en verbluffend kunstwerk. Het toont een groep bekende personages, afgebeeld in manga-vorm. Het midden van de afbeelding wordt ingenomen door de legendarische held One Punch, die omringd wordt door de andere discipelen van Christus. De levendige kleuren en gezichtsuitdrukkingen van de personages maken deze scène zeer levendig en boeiend. De compositie en afbeeldingen zijn zeer geslaagd, met subtiele details en veel aandacht voor de kleurnuances.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Formaat

Horizontaal

Partijen

5-delig schilderij