-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Schilderij van de helden van de grootste Japanse manga’s

Deze 5-dimensionale afbeelding is een kunstwerk dat de essentie van de grote Japanse manga weergeeft. Het is met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een unieke en elegante presentatie.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
> M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
> L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
> XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Een fantastisch universum

Duik inde wereld van Japanse manga met onze5-delige grafiek van de helden van de grootste manga’s. Deze uitzonderlijke collectie is een levendig bewijs van de culturele en artistieke impact van anime-personages. Met zijn adembenemende details, artistieke expressie en boeiende visuele kracht zal dit schilderij het middelpunt van uw inrichting zijn en bewonderd worden door iedereen die het ziet. Breng de legendes van anime samen en creëer een unieke sfeer met ons 5-delige schilderij van de helden van de grootste manga’s van Japan.

1-13-702x702

Een meesterwerk voor mangafans: Vier uw passie in stijl

Dit schilderij is perfect voor mangafans en huisdecoratie. Als u op zoek bent naar een manier om uw liefde voor Mangas te tonen, dan is dit de perfecte aanvulling op uw collectie. Of u nu een vleugje elegantie aan uw huis of kantoor wilt toevoegen, of gewoon een gedurfd decoratief statement wilt maken, het “Mangas” bord is de perfecte keuze. Het zal zeker een gesprek op gang brengen en het middelpunt van elke kamer worden.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Formaat

Horizontaal

Partijen

5-delig schilderij