-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Schilderij Mona Lisa

Adopteer dit meesterwerk, zei Mona Lisa schilderij uit de Renaissance, voor uw huis. Kies voor de schoonheid van deze weergave van de mysterieuze Mona Lisa. Geniet van dit nagemaakte kunstwerk in het comfort van uw eigen huis!

🇫🇷 Made In France: Schilderij geproduceerd in onze Franse werkplaats

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> XS : 18cmx13cm
> S : 30cmx21cm
> M : 45cmx30cm
> L : 60cmx40cm
> XL : 80cmx60cm
> XXL : 100cmx70cm

Mysterie

De wereldberoemde Mona Lisa is natuurlijk beroemd om het mysterie van haar ogen. Waarom volgt ze ons met haar blik? Dit verlichtende en mysterieuze schilderij zal u niet onberoerd laten.

Tableau-La-Joconde-Mona-Lisa-1-702x702

Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci was een ingenieur, schilder enuitvinder van de Renaissance. Deze kunstenaar, die het meest bekend is om zijn vele werken zoals De Mona Lisa, Het Laatste Avondmaal enDe Vitruviaanse Man, valt op door zijn genialiteit en zijn innelijke talent. Adopteer de schilderijen van Leonardo da Vinci om zijn artistieke vezels in uw huis te omarmen.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Formaat

Verticaal

Partijen

Schilderij 1 deel

Schilderij frame

Met frame, Alleen canvas

Afmetingen

XS, S, M, L, XL, XXL