-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Mexicaans schilderij van een vrouw in traditionele kleding

Kom kijken naar de warmere kleuren van deze inspirerende schilderijen van Mexicaanse vrouwen in traditionele keukens. De warmte van de kleuren weerspiegelt de vitaliteit van de Mexicaanse cultuur. De glimlach van deze vrouw zal vreugde in uw huis brengen.

Spaar met verschillende schilderijen uit onze catalogus

2 schilderijen

Bespaar 5%

3 schilderijen

Bespaar 8%

4+ schilderijen

Bespaar 12%

De schilderijen worden zorgvuldig ingelijst
De schilderijen worden zorgvuldig ingelijstIn onze drukkerij (kies de optie met frame).
Lees verder
Gratis levering
Gratis leveringvanaf 90 Euro aankoop*
Lees verder
Gemakkelijk online betalen
Gemakkelijk online betalen100% veilig
Lees verder

Maten

> XS : 20cmx30cm x3
> S : 30cmx45cm x3
> M : 40cmx60cm x3
> L : 50cmx75cm x3
> XL : 60cmx90cm x 3

De warme kleuren van Mexico

Dit opvallende schilderij Mexico femme en tenue traditionnelle viert op emotionele wijze de traditionele schoonheid van de Mexicaanse vrouw. Ze is sober afgebeeld in warme kleuren, glimmend en straalt puur geluk uit.

Installeer dit authentieke portret in uw huis en het zal uw inrichting verwarmen met zijn levendige rode tinten

Installeer dit authentieke portret in uw huis en het zal uw inrichting verwarmen met zijn levendige rode tinten. Aarzel niet om dit kunstwerk in uw huis op te hangen, dat u inspireert om te ontsnappen naar het hart van de Mexicaanse cultuur.

Tableau Mexique femme en tenue traditionnelle

Voldoet aan uw persoonlijke behoeften

Het schilderij bestaat uit drie delen die samen een harmonieus geheel vormen en gemakkelijk een grote muur in beslag nemen, bijvoorbeeld boven een bed of bank.

Maar als u minder ruimte heeft of al andere wanddecoraties bezit, kan het kunstwerk worden verdeeld en op meerdere muren of in verschillende kamers worden opgehangen om het Mexicaanse thema in uw hele huis te ontwikkelen. Met de aangeboden formaten kunt u dit schilderij naar wens aanpassen aan verschillende configuraties.

Met zorg en liefde

Wij maken onze schilderijen met liefde en op bestelling in ons partneratelier. Wij verpakken ze zorgvuldig om ze tijdens het transport optimaal te beschermen.

Tabloide NL

Vaak gestelde vragen

Bij het inlijsten zorgen wij voor het monteren van het schilderij op de houten lijst. Op deze manier krijg je het hele schilderij. Als u zonder frame bestelt, ontvangt u alleen het doek.

De hele productiecyclus van onze schilderijen wordt voortdurend gecontroleerd door deskundigen in ons partneratelier om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Met TABLOIDE, neemt u geen risico’s! Als de maat niet past, kunt u het schilderij of canvas binnen 14 dagen terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Extra informatie

Type

Afdrukken op canvas

Technisch

Spuiten

Partijen

3-delig schilderij